Şimdi Ara

bilişim suçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün hesabım soyulmuş. yarın bilişim suçlarına şikayette bulunmayı düşünüyorum. bu konuda fikri olan daha önceden böyle birşeyden ötürü bilişim suçlarına başvuran oldu mu?

okuyan herkes fikrini sunarsa sevinirim

• Helios'ta serverın ilk ayında bizim clandan B0Z4T diye arkadaş soyulmuştu.Bilişim suçlarına gitti,2 hafta sonra avukat aracılığıyla charın değerini hackleyen şahıstan talep etti,ortak bir parada anlaşınca,gitti parayı aldı ve geldi.

Dipnot:Olayı bu kadar biliyorum daha detaylı da gelişmiş olabilir.
  • avukat şart mı acaba alcağımız paranın yarısını bide avukata vermeyelim
  • Valla o kadarını bilmiyorum ama avukatla daha hızlı yürüyor işler
  • Virüs taraması yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Virüs taraması yaptın mı?

virüs taraması yaptım trojandan olacağını sanmıyorum farklı hesaplarda açmışlığım var onlardaki itemler gbler duruyo sadece tek bi hesaptakiler gitmiş ve pazar yaptığım charım o hesaptaydı sanırım tradeden kaptırdım şifreyi
  • Tradeden hacklenme olayı tamamen hurafe. Trojanda senin klavye kayıtların bir log screen de gözükür adam o an senin pazar yaptığın hesap bilgilerini görmüştür onu hacklemiştir, her neyse. Tarama yapıpta bulaşan trojanı sildiysen işin zor. İş biraz da senin durumu ispatlamana kalıyor, bilgisayarı yada harddiski al savcılığa git gerisi gelir zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün gece saat 5 te görmüşler benim charı on olarak

ben adamlara gidip gece saat 5te hesabıma girilen ip yi bulun desem yapamazlar mı sence?
  • Maalesef hocam. Senin saat vermen işi biraz daha kolaylaştırır sadece. Eğer bilgisayarında hacklenmeye sebep veren virüs çıkmazsa hacker durumdan istediği gibi sıyrılabilir, yoldan geçen falanca adam verdi der çıkar işin içinden. Adam profesyonelse kesin IP ve MAC adresi olayını halletmiştir zaten.
    Ne kadar mantıksız olsa da olaylar bu şekilde cereyan ediyor, babam emekli polis olduğu için biliyorum.
  • anladım. ben genede laptobu falan alıp gideyim neyine bakıyolarsa baksınlar. tarattım virüs çıkmadı ama belki onlar başka bir virüs tarama programı ile taratırlar.
  • Onlar çok farklı bir şekilde inceliyorlar. Birkaç arkadaşım bilişim suçları sayesinde geri aldı charını . Hiç ellemeyin pcyi direk götürün . Bakmazlar sallamazlar diyede kafanızı takmayın adamların işi o .
  • Ben de şunu anlamıyorum; hackerlar genelde yabancı ve USKO da pek popüler bir oyun sayılmaz dünyada. Hatta neredeyse oynayan yabancı yok. Buna rağmen kim hackleyip n'apsın o hesabı?

Şu anda benim itemlar da kilitsiz falan da
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Ben de şunu anlamıyorum; hackerlar genelde yabancı ve USKO da pek popüler bir oyun sayılmaz dünyada. Hatta neredeyse oynayan yabancı yok. Buna rağmen kim hackleyip n'apsın o hesabı?

Öyle şey olur mu hocam ya? Knight Online dünya çapında en büyük ilgi gören online oyun olarak tarihe geçmiştir. Tam hatırlamıyorum galiba 2006'dan beri oynuyorum bu oyunu o zamanlara göre oyuncu sayısında çok büyük düşüşler oldu ama hâlâ oynayan var değil mi? sen öldürdün yok ettin yahu oyunu. Hackleyip turşusunu kurmayacak ya satar para kazanır, kendi oynar, uprade yapar, belki dağıtır.

kosoval1 hocam inşâallah hak yolunu bulur, gelişmelerden bizi haberdar edersen memnun oluruz, bu gibi duruma düşen arkadaşlarda faydalanır.

• Geçmiş olsun, kaç TL'lik item gitti?
  • Arkadaşlar bugün gittim emniyete bilişim suçlarında adam beni savcılığa yönlendirdi (işlemlerin hızlanması için)

bir dilekçe yazdım durumu açıklayan 1 saat savcılıkta işlemleri tamamladıktan sonra soruşturma açılmış oldu ve bilişim suçları müdürlüğü de bu soruşturmayı takibe aldı bugün itibariyle.

olaylar geliştikçe sizleri bilgilendirmeye çalışırım
  • Geçmiş olsun. Konu takip ...
  • quote:

quote:

Ben de şunu anlamıyorum; hackerlar genelde yabancı ve USKO da pek popüler bir oyun sayılmaz dünyada. Hatta neredeyse oynayan yabancı yok. Buna rağmen kim hackleyip n'apsın o hesabı?

Öyle şey olur mu hocam ya? Knight Online dünya çapında en büyük ilgi gören online oyun olarak tarihe geçmiştir. Tam hatırlamıyorum galiba 2006'dan beri oynuyorum bu oyunu o zamanlara göre oyuncu sayısında çok büyük düşüşler oldu ama hâlâ oynayan var değil mi? sen öldürdün yok ettin yahu oyunu. Hackleyip turşusunu kurmayacak ya satar para kazanır, kendi oynar, uprade yapar, belki dağıtır.

kosoval1 hocam inşâallah hak yolunu bulur, gelişmelerden bizi haberdar edersen memnun oluruz, bu gibi duruma düşen arkadaşlarda faydalanır.

Hocam ben de 2005'den beri oynuyorum ama o zamanlar çok vardı yabancı, Perulular, Amerikalılar vs.

Ama şimdi "S.a" dediğin bir adamdan "A.s" dışında cevap alma ihtimalin yok gibi bir şey. Varsa da nerede bu yabancılar

• Bilgisayarını incelemeye alıyorlar.
    Emniyetin programları var. Pc giren çıkan bütün iplerin falan filan listesini çıkartıp gereğini yapıyorlar.
    244 245 246 /f olarak geçmesi lazım maddelerde.
    yanlış hatırlamıyorsam 7 yıla kadar hapis cezası var.
  • Trojan antivirüsün tanımayacağı kadar iyi olabilir. Tradeden şifre çalma kesinlikle yalandan başka birşey değil. Diğer charlarınızda tehlike altında giriş yaptıysanız .
    Son zamanda neler indirdiğinizede bakın o programın içine yerleştirilmiş olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben de 2005'den beri oynuyorum ama o zamanlar çok vardı yabancı, Perulular, Amerikalılar vs.

Ama şimdi "S.a" dediğin bir adamdan "A.s" dışında cevap alma ihtimalin yok gibi bir şey. Varsa da nerede bu yabancılar

Cogu yabancı az cok turkce bılıyor.
    S.a , a.s , kolaygelsın , naber gıbı.
    En azından arestekı brezılya ve portekız tayfası baya bılıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.