< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisiyim. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. (2. sayfa)
-
-
Her üniversitede olduğu gibi burada da vardır. İnsanlara tepeden bakma durumuyla karşılaşmadım, okulda bir ayrımcılık kesinlikle yok. Sınavlar başlayınca o streste egolar sönüyor zaten hahahahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir bilgim yok inan. Google’dan ulaşabilirsin bence, bulamazsan üniversitenin iletişim bilgilerini kullanabilirsin
Hocalarla öyle projelerde çalışma imkanları nasıl hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eee ücretli yazmakta kararsızım zaten geleceğinin de garantisi yok 19 k ile kapatmış benim sıralamam 21 k küçükken hep müh istiyordum devlette müh okumak da istemiyorum paralı okumak da ailemin zoruna gitmese de benim zoruma gidiyor diş daha mantıklı geliyor biliyorum farklı alanlar ama kafalar karışık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_1907
Eee ücretli yazmakta kararsızım zaten geleceğinin de garantisi yok 19 k ile kapatmış benim sıralamam 21 k küçükken hep müh istiyordum devlette müh okumak da istemiyorum paralı okumak da ailemin zoruna gitmese de benim zoruma gidiyor diş daha mantıklı geliyor biliyorum farklı alanlar ama kafalar karışıkBilkent yanılmıyorsam yıllık 60k idi. Siralamaniz da bence gayet guzel. Düzgün bir sekilde emek vermeden o sıralama yapılmaz kesinlikle. ama işte bir sınavla insanları sıralamak bazen çok adil olmuyor. Bence kendinizi zaten kanitlamissiniz. Tutma ihtimali düşük gibi yine de tutacağını varsayarsak aileniz maddi olarak karşılayabilecek durumda ise hiç üzülmeyin, dert etmeyin okuyun bölümü ve bitirince çok kısa sürede zaten o verilen para amorti edilir. Hele ki Türkiye'de biraz deneyip kazanıp yurtdışına falan kapak atılırsa tek maaşla zaten okulun yıllık ücretini çıkarırsınız.
Bilkent gibi bir okulun yıllık 6 bin Euro'ya eğitim vermesi gerçekten bedavadan biraz pahalı. Düşünün ki ABD de bu okulun çeyreği kadar iyi olmayan okullar yıllık 10 bin dolar istiyor. İmkanı olan bir insan için hiçbir şey. Ben o sıralamada olsam, maddi imkanım da müsaitse ve mühendisliğe de ilgim varsa kesinlikle diş yazmazdim.
Başarılar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 14 Ağustos 2021; 16:4:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Girdiğin sınav malesef seçici bir sınav değil. Okulda burssuz olup burslulardan çok daha iyi durumda olanların sayısı çok fazla. Kaldı ki madem paralı okumak zoruna gidecek, ilk döneminde yap yüksek ortalama %100 burs kazan. Bilinçli çalışmayla çok zor değil emin ol. Bilkente para ödemekle başkente para ödemek farklı şeyler. O parayı mezun olduktan sonra 2-3 yıl içinde amorti edebilirsin. Londraya giden bir sürü mezun oluyor her yıl. Londrada 2 yıl çalışmayla fazlasını bile gönderirsin ailene
Sende bitiyor. Bir hoca dersinden A alanlarla çalışıp tavsiye mektubu yazıyor demişti arkadaşım mesela. Tabiki her hoca aynı ilgiyi göstermez ancak bilkent akademik açıdan iyi bir kadroya sahip ve bir dersi veren birden fazla hoca var. Tatmin olursun. Eğer derslere özen gösterirsen bilkentte akademik açıdan huzursuz olma ihtimalin 0’a yakın. Zor bir okul ama baştan uyarayım
aston martinim olsa okumazdım dünyayı gezerdim
-
2. sınıf yazında staj yaptınız mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
itü ceng 5 yıl/12 ay boyunca ayda 4k verse yazar mıydınız
Hocalar kimin burslu kimin burssuz olduğunu biliyor mu ?
-
Meraklıları illaki yüzüne sorup öğrenir.. Ama genel olarak pek umurunda değil kimsenin, en azından benim gördüğüm bu şekilde.
çok güzel bilgiler, teşekkür ederiz, devamını bekliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X