Şimdi Ara

BILKENT CS MI BOUN CS MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şehir açısından boun
    network için boun
    daha çok özgürlük için bilkent (istanbuldayım)
    bla bla
    böyle faktörleri göz önüne alırsak sizce en iyi cs bölümü hangisidir?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up

• Hocam bence ikisi arasında pek bir fark yok,ne eğitim ne network açısından.Ankaranin ekstra olarak savunma sanayi avantajı var.İstanbulda ise özel sektör için iş imkanı çok daha fazla.Ailenizle aranız pek iyi değilse ve baskıcı bir aileye sahipseniz burs ve kendi başınıza yaşama avantajını düşünürsek Bilkent mantıklı olabilir ama ailenizle mutluysanız ayrıca burs olsa bile aileden ayrı olunca biraz daha maddi yük binecegini düşünürsek ailenizle kalabilirsiniz İstanbul'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat trollük içerebilir

eğer trol değilsen tabii ki Bilkent. Sosyal ortam, imkanlar burs... kıyas bile kabul etmez.

Kaynak urap sıralaması:
    tr.urapcenter.org
    URAP - University Ranking by Academic Performance
    http://tr.urapcenter.org/2019/2019_t9.php

• arda4 kullanıcısına yanıt
    sosyal ortam bounde daha iyi değil mi hocam.bide neden sıralaması daha yüksek.

• Kısa cevap Bilkent in maddi imkanları birçok üni'den daha iyi. Bu da araştırma yayın vb puanlarının daha yüksek olmasına yol açıyor. (Para olmadan araştırma, ar-ge vb olmuyor) Tabii olay tek başına maddi imkan da değil.

Ankara'ya yakın isen git kendi gözlerinle gör :)

Yok ben Boğaziçi'nin dibinde yaşıyorum, ille de BU seçeceğin dersen de hayırlı olsun derim.

Unutma ki etiket tek başına işe yaramaz. Elindeki puanı en akılcı şekilde kullanmalısın.

istte yaşıyorum ama boune uzak.boune gitsem de yurtta kalacağım galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim kafa karışıklığını anlıyorum. Gerçekten kolay değil. Hele bir de etrafında üni mezunu çok insan yoksa...

Şimdi elindeki puan ile yazabileceğin bütün yerler bak. Asla yazmam diyeceğin yerlerin üzerini çiz.

Eğer elinde sadece ve sadece BU ile Bilkent burslu kaldı ise ben senin yerinde olsam Bilkent yazardım.

Şımarık kendini beğenmiş tipler emin ol her yerde var.

Dolayısıyla öncelikli olan şey üni nin sana sunduğu imkanlar. Mesela Bilkent te yurt sıkıntısı çekmezsin. Ama mesela ODTÜ seçsen %100 yurt çıkacak diyebilir misin?

Her üni nin bir ortamı vardır. Mesela ODTÜ için daha samimi sen ben gibi insanlar var derler. Doğrudır da... Amma ve lakin bütün genellemeler yanlıştır. Aynı üni de A bölümündeki ortam çok iyi iken B bölümüne adamı illallah ettirecek elemanlar toplanmıştır. Bunu bilemezsin.

Dolayısıyla bunları çok düşünme imkanlara bak. Türkiyedeki en geniş Kütüphane Bilkent te. Sonra İTÜ ODTÜ ve diğer üniler gelir.

Erasmus programı bazı üniler de çok iyi iken bazısında sadece adı vardır.

Bazı üni de sosyal tesisler (spor salonu, sinema, tiyatro hatta en basitinden kantin) çok çok iyiyken bazısında çay içecek yer yok gibidir.

Hem ders hem de sosyal açıdan rahat okuyabileceğin bir yeri seç gitsin.

sağolun yorumlarınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.