Şimdi Ara

Bilkent CTIS Mezunları (GÜNCEL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aha bu da detarjan satacak 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda devamlı bilkent ctıs kötüleniyordu ama mezunları gayet iyi yerlerde. kötülenmesinin sebebi nedir

• Matematik derslerinin az olması ve bundan dolayı kötü bir yazılım mühendisi mezunu vereceğinin düşünülmesi, eskiden aşırı düşük alıp aşırı hızlı yükselmesinden dolayı milleti rahatsız ediyor. Aslında ctis herkesin hayalindeki yazılım mühendisliği eğitimini veren bölüm ama bazılarının parası bazılarının da sıralaması yetmediği için kötüleniyor.

2018de ücretlisi 350kdan alıyordu 2023te ücretlisi 50kya kadar çekince kesinlikle değmez diye düşünüp kötüleniyor ama 350kdan giren adamlar bile yapıyorsa, yeni giren öğrenciler daha iyi yapacaktır. Kendi dönemimde de cidden çok iyi yerlere gelecek insanlar var, mezun kalitesi de gittikçe artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDC493C57 -- 23 Temmuz 2024; 18:48:14 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

EYWAH  

• legolas niye feyk açtın kardesim benim  

• anladım hocam sağolun

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Ben o kadar veriyi toplamakla uğraşmam 

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Bilkent ctisli gençlerimiz icin yan car acmak cocuk oyuncagi ctis131de dh uzmanligi bile öğretiliyor  

Yaz stajını ya Amazon ya da DH'de yaptırıyorlar  

• 1 soruyla kaçtı burası

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

kaç bin yaptın

• stajı burada yapsak bari en azından bildirim gelmeme sorununu çözeriz belki. 

• 9k

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

neredesin şimdi

• bu arada üzgünüm ki çok başarılı bir liste degil, 5 yıl öncesine kadar yazılım okuyup mezun olmuş her 1000 kişiden 20'si falan zaten eğer peşini bırakmadıysa böyle bir kariyere sahiptir, ama sektör daralmasından sonra işler değişti. ctis'i ilk duyduğumda mezunlarını bayağı bir araştırmıştım fakat ahım şahım bir durum yok

• daxpc kullanıcısına yanıt

Bu sene mezun olup direkt aws irlandaya giren de var, bölümün başarı seviyesi yeni yeni artıyor. Asıl güzel mezunlar 10 sene sonra ortaya çıkacak  

Sen nereyi kazanmıştın bro? Sıralaman kaçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDC493C57 -- 24 Temmuz 2024; 16:20:20 >
  • daxpc kullanıcısına yanıt

Ha bu arada yine linc yerim diye soylemiyodum ama girilen yerler ve yasa gore kidem dusuklugu var, sirket/kidem takasi yapilinca oryaya çıkabilecek profiller bunlar. Avrupada lu ch disi uber para dönmüyor zaten, distan şirket prestijini saymazsak trde c level kasmak daha makul bi rota olabilir

Odtu phdli dayi impressive harbiden o kadar, ca google ve l7 masallah. Ama onun cogu odtuye yazar muhtemelen

• Big tech'i bir basari kriteri saymak ne kadar dogru, o da bir soru. Su an bulundugum yerde (ben dahil) bircok kisi bilerek bu tarz sirketlerden uzak duruyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.