Şimdi Ara

BİLKENT ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH. Mİ BİLKENT MİMARLIK MI? !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tercih sürecinden önce Mimarlık yolunda giden biriydim. Ancak tercih dönemi başladığından ve araştırmalara başladığımdan beri kafam çok karıştı. Çünkü Bilkent Mimarlık çok yeni ve deneyimsiz onu yazacağına Bilkent Elektrik Elektronik yaz diyenlerin sayısa bir hayli fazla. Sizce Bilkent Mimarlık açısından gerçekten diğer bölümlerinde olduğu kadar başarılı mı yoksa değil mi? Özellikle Bilkent mezunlarından yardım bekliyorum!!!

• up
  • Bir bilgisi olan yok mu? En azından Bilkent Mimarlık hakkında??
  • Elektrik elektronik Bilkentin en iyi bölümüdür. Türkiyede en iyilerdendir ancak eğer mimarlık istiyorsan mimarlık yaz. Bilkent makina 2009 da kuruldu ancak gyet başarılı öğrencileri var şu anda. Bilkent mimarlık da bana göre çok iyi bir bölüm. Burası senin tercihine kalmış.
  • Yarın tanıtım günlerinin son günü. Uğrarsan sana iyi anlatırlar.http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/adaybilgi/meslek_tanitim_2013.html
    Link olarak burada istediğin bölümlere bakabilirsin.
  • http://www.arch.bilkent.edu.tr/tr/faculty.html

Bence iyi ama çok yeni. Bilkent markasına kefil olup tercih etmek biraz cesaret.
  • Peki bu Bilkent Elektrik Elektronik öğrencilerinin fazla yoğun olması ne kadar doğrudur. Başını kaşıyacak zaman bulamazsın diyorlar. Birazda rahatlamak istiyor insan bu kadar lys temposundan sonra. Ha Bilkent olduğundan zaten başarı odaklı bir program bekliyorum ancak EE için ayrı bir zorlukla karşılacağım söyleniyor. Gerçekten fazla mı kasıyorlar?
  • forzalonso kullanıcısına yanıt
    Bak dostum sana bir üniversite öğrencisi olarak söyleyeyim. Üniversiteye attım rahatlattım iddiası var ya o yalandan büyük yalan görmedim ben hayatımda. YGS LYS'e ne çalıştıysan 2 katını bölümde harcayacaksın. Hele ki, vize final haftaları kabus gibi. Sağlam psikoloji istiyor tabi eğer sağlam bölümlerde okumak istiyorsan ( bilkent ee mimarlık sağlam tabi o yüzden anlattım )
  • StopDream kullanıcısına yanıt
    Haklısınız o tempoya hazırım zaten ama Bilkent EE'de okuyanlar ve diğer bölümlerde okuyanlardan duyduğum, EE'te aşırı ve gereksiz bir zorlamanın görüldüğü. Şüphem o noktada yoksa Bilkente gidip rahatlamayı beklemiyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

Arkadaşlar ben tercih sürecinden önce Mimarlık yolunda giden biriydim. Ancak tercih dönemi başladığından ve araştırmalara başladığımdan beri kafam çok karıştı. Çünkü Bilkent Mimarlık çok yeni ve deneyimsiz onu yazacağına Bilkent Elektrik Elektronik yaz diyenlerin sayısa bir hayli fazla. Sizce Bilkent Mimarlık açısından gerçekten diğer bölümlerinde olduğu kadar başarılı mı yoksa değil mi? Özellikle Bilkent mezunlarından yardım bekliyorum!!!

Hocam bence önce bir hedefinizi tam olarak koyun. Mimarlık nerde elektrik Mühendisliği nerede. Siz kendinizi neye yatkın, yakın gördüğünüzü belirleyin ilk önce. Daha sonra aynı bölümün farklı okullardaki durumunu araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer şuana kadar kafanda mimarlık varsa sakın elektrike geçme gibi bir saçmalık yapma sonra hayatın zindan olur ben sana söliyim hatta sınava tekrar bile girmek isteyebilirisin bilkent mimarlık türkiye'de oldukça iddalı burslu ya da burssuz mimarlık tutuyosa affetme derim
  • Arkadaşlar mimarlığı düşünüyorudum derken elekrik elektroniği hiç düşünmediğimi söyleyemem. O da hep aklımın bir tarafında hazır bekliyordu. Bilkent mimarlık için birkaç kişinin çok yeni vs laflar etmesinden sonra o da ağır basmaya başladı.
  • Çooook farklı bölümler. Mühendislik matematik ve fen sevenlerin, problem çözmek isteyenlerin işidir. Mimarlık ise yaratıcılık, beynin iki farklı bölümü bile diyebiliriz

Eğer ne istediğini bilmiyorsan birinden birine girince pişman olabilirsin.
  • masterm1nd kullanıcısına yanıt
    Farklı olduğunun farkındayım ancak matematik fizik alanında kendime güvenim tamdır. İş çizim, uzay düşünceye ve tasarlamaya gelincede kendime güvenirim. Şu anda çatışma yaşadığım konuda bu aslında. Hangisini %100 severek yaparım bilemiyorum. Bir yanım mimarlık diğer yanım ee diyor. Ama yüzdeleri değiştiren birazda akademik kadro gibi.
  • bilkent ee nin akademik kadrsu sağlamdır lakin mimarlığı da bana kalırsa verilen eğitim odtüden fln iyidir eğer kıyaslama istersen.. senin ne istediğin önemli bilkent ee başarılı bi bölüm ama önemli olan senin orada o yoğun tempoda nasıl başarılı olduğun mimarlıkta daha başarılı ollurum diosan orsaı ayrı...
  • freedom95 kullanıcısına yanıt
    Şu anda EE için okulda bilgi alan yakınlarım var onlardan haber bekliyorum. Onların verdiği referansa bakarak tercih yapmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.