Şimdi Ara

Bilkent Elektrik Elektronik Soru-Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım. Peki bir daha tercih yapsanız yine bilkent mi olurdu tercihiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JuernofbaN kullanıcısına yanıt
    Aynı mail bize de geldi :)
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    iki üstteki mesajda bununla ilgili yazmıştım
  • https://forum.donanimhaber.com/bilkent-ee-vs-bilkent-bilgisayar--134302187-3#140843905

hocam şu konuda tercihinizden memnun olmadığınızı söylemiştiniz hala öyle mi düşünüyorsunuz ?
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz oranı ve diğer okullarla kıyaslamasını bilmiyorum, fakat okulun yurt dışına çok fazla öğrenci gönderdiği doğru. Yurt dışına en kolay çıkma şekli akademik yolla yani yüksek lisans/doktora ile burada verilen eğitim de bence biraz daha akademiye yönelik bunun payı olabilir. Hocaların hepsinin amerika doktoralı ve çok başarılı akademisyenler olması da olabilir fakat bu zaten diğer okullarda da böyle sanırım(ODTÜ Koç vs).
  • Endüstri hakkında çok bilgim yok, forumda bilkent endüstri okuyan arkadaş vardı ama onu etiketleyeyim
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Evet, o konuda söylediğim sebeplerden ötürü memnun değilim hala. Kaliteli bir eğitim alıp ileride yurt dışında yaşamak/çalışmak için tercih etmiştim ama bölüm inanılmaz derecede ağır, rekabet en üst düzeyde ve yüksek ortalama yapmak zor, bu şekilde hedefi olan birinin daha farklı yollardan ulaşmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Elektroniği gerçekten çok seven ve kesinlikle elektronik okumak isteyenlerin okuması gerekiyor, yoksa çekilmez bir hal alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67D5C8726

Alt alanlarının çok olduğunu biliyorum. ODTÜde 9 tane vardı sanırım. Sadece farklı örnekler de görmüş olmak için sormuştum. Teşekkür ederiim
    10 hocam
    Bilkent Elektrik Elektronik Soru-Cevap

• Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    Robotik yüksek lisansta oluyo, lisans döneminde seçilemiyo diye biliyorum

• caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce elektroniği sevip sevmediğimizi nasıl anlayabiliriz? Ben bilgisayar ile ee arasındayım hala karar veremedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.