pazar günü ales'e gireceğim, yks ile kurallar aynıdır diye düşündüğüm için burada soruyorum. sınav yerlerinde emanetçiler oluyor mu, cüzdanı telefonu napıyoruz hiç götürmeyecek miyiz?
Bilkent EE Soru-Cevap
Bilkent EE'de bu sene 4. sınıfa başlayacağım, Bilkent ve bölüm hakkındaki sorularınızı alabilirim.
Merhaba,
4 yıldır kullandığım Xperia Z5'i değiştirmek istedim, fakat bu arada telefon modellerine hiç bakmadığım için şu ankiler çok yabancı geldi. Poco, Reeder gibi yeni markalar çıkmış galiba, hiçbir fikrim yok bunlar hakkında. Son baktığımda Xiamoi de bu kadar yaygın değildi. Ekran boyutu olarak 5.5 inç ve altı arıyorum aslında, fakat bu kadar küçük düzgün bir telefon bulamadım, sanırım sadece eski ve ucuz modeller kalmış o yüzden bu şart çok önemli değil. Iphone SE var fakat hep android kullandım, 5000 TL'ye değer mi bilemedim kağıt üstünde özellikleri pek iyi değil gibi. Batarya en az 1 günü yoğun kullanımda bile sorunsuz çıkarsın istiyorum. Oyun oynamam genelde ekşi sözlük, twitter ve tarayıcı kullanıyorum. Mümkünse bunları yaparken uzun süre geçse bile donma olmasın istiyorum, yüksek performans isteyen işler değil. Fotoğraf çok çekmiyorum aslında ama belli olmaz belki çekerim, arka kamera da iyi olsa fena olmaz. Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba,
Linkteki gibi bir tartıyı veya benzerini OKOK isimli yazılımla kullanan var mı?
Ben 2 aydır dambıllarla çalışıyorum, hani çok bir gelişim beklemiyorum tabii bu kadar sürede ama hafif sertleştiğimi hissediyorum. Ama bu tartıya göre 1 kg kas kaybetmişim görünüyor. Kas da kaybetmemem lazım sanki? Ayrıca yağ oranı da mezura ile bel ve boyun çevresi ölçülen yöntem ile yüzde 3 civarı daha düşük çıkıyor burada gösterdiğinden. Bu ölçümlerin güvenilirliği nedir acaba? Boyum 1.71
SSD Sağlığ
Merhaba,
Paylaşımlı ekran kartı RAM'den ne kadar kullanır, bilgisayarın performansını ne derece düşürür? 2 Notebook arasında kararsız kaldım, birinin Ekran Kartı MX230, Ekran kartı hafızası 2 GB ve RAM'i 8 GB. Diğerinin ekran kartı paylaşımlı, RAM'i 16 GB. Diğer özellikleri aynı sayılır. Oyun oynamıyorum, mühendislik öğrencisiyim sizce hangisini almak daha mantıklı? Linklerini de buraya bırakıyorum:
|
|
Dil ilk 100
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 508
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 24.550 (Bu ay: 617)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar