Merhaba, Paylaşımlı ekran kartı RAM'den ne kadar kullanır, bilgisayarın performansını ne derece düşürür? 2 Notebook arasında kararsız kaldım, birinin Ekran Kartı MX230, Ekran kartı hafızası 2 GB ve RAM'i 8 GB. Diğerinin ekran kartı paylaşımlı, RAM'i 16 GB. Diğer özellikleri aynı sayılır. Oyun oynamıyorum, mühendislik öğrencisiyim sizce hangisini almak daha mantıklı? Linklerini de buraya bırakıyorum: |
Paylaşımlı Ekran Kartı Hakkında
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yanınızda getirip gotureceksenız bunlara hıc bakmayın 14 inc ultrabook alın
-
Ultrabooktan kastınız ne acaba, bu modeller de 14 inç.
-
ultrabook daha ınce daha hafif olan notebooklar okula getır gotur konusunda sıkıntı yaratmaz
bu tarz notebooklar
-
muhendısım demişsiniz cizim filan yapar 3 boyutlandırma falan filan derken bunu almanız bence uygun olacaktır
sunuda bilin oyun notebook oldugu ıcın uzun sure batarya ile kullanamazsınız. oyun oynamayıp guc tuketımlerını ayarlarsanız 3 saat fılan anca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 6 Aralık 2020; 3:46:3 >
-
ısınma sorunu yok ve optimize edilmiş. mx330 ekran kartıda var. rami 8 ama eksikliğini hissetmezsin. hissedersen de bir 8 daha eklersin.
-
Asus daha iyi dell e göre
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X