Arkadaşlar merhaba, Linkteki gibi bir tartıyı veya benzerini OKOK isimli yazılımla kullanan var mı? Ben 2 aydır dambıllarla çalışıyorum, hani çok bir gelişim beklemiyorum tabii bu kadar sürede ama hafif sertleştiğimi hissediyorum. Ama bu tartıya göre 1 kg kas kaybetmişim görünüyor. Kas da kaybetmemem lazım sanki? Ayrıca yağ oranı da mezura ile bel ve boyun çevresi ölçülen yöntem ile yüzde 3 civarı daha düşük çıkıyor burada gösterdiğinden. Bu ölçümlerin güvenilirliği nedir acaba? Boyum 1.71 |
Yağ-Kas Ölçer Basküller ve OKOK Yazılımıyla Vücut Kompozisyonunu İzleme
OKOK, vücut kompozisyonunu ve sağlığını izlemek için kapsamlı çözümler sunan bir liderdir. OKOK yağ-kas ölçer baskülleri ve OKOK yazılımı, vücudunun yağ ve kas kütlesini takip etmene yardımcı olarak sağlıklı bir yaşam tarzı sürmene olanak tanır.
Yağ-Kas Ölçer Basküllerin Çalışma Prensibi
Yağ-kas ölçer basküller, vücudun elektriksel direncini ve empedansını ölçerek vücut kompozisyonunu tahmin eder. Vücudun yağ dokusu elektrik akımını daha kolay geçirirken, kas dokusu daha dirençlidir. Baskül, bu ölçümlerden vücut yağ yüzdesi, kas kütlesi, kemik yoğunluğu ve diğer metrikleri hesaplar.
OKOK Yazılımı
OKOK baskülleri, OKOK uygulamasıyla sorunsuz bir şekilde senkronize olur. Uygulama, vücut kompozisyon verilerinizi takip etmeni, hedefler belirlemeni ve ilerlemeni izlemeni sağlar. Uygulama ayrıca kişiselleştirilmiş diyet ve egzersiz önerileri sunar.
OKOK Nasıl Kullanılır
- OKOK basküsünü düz bir yüzeye yerleştir.
- Uygulamayı akıllı telefonuna indir ve hesap oluştur.
- Basküle çıplak ayakla ve ıslak olmayan ayak tabanlarıyla çık.
- Uygulamada vücut verilerini senkronize et.
- İpucu: Daha doğru sonuçlar için baskülü aç karnına ve hidrasyonlu haldeyken kullan.
OKOK · International Yorumlar
OKOK'un baskülleri ve uygulaması, kullanıcılar tarafından yüksek puan almıştır. Kullanıcılar, cihazın kullanım kolaylığını, doğru ölçümlerini ve kişiselleştirilmiş önerilerini övmektedir.
Sonuç
OKOK yağ-kas ölçer baskülleri ve OKOK yazılımı, vücut kompozisyonunu izlemenin ve sağlıklı alışkanlıklar geliştirmenin etkili bir yoludur. Kişiselleştirilmiş veriler ve kapsamlı özellikler ile hedeflerine ulaşmana yardımcı olur.