Şimdi Ara

Dil ilk 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YDT ye giren arkadaşlar sizce sınavın zorluğu nasıldı, kolay mıydı? Geçen sene 111-9 tyt yapmıştım bu sene onu korumuştum tyt ye girmedim, şimdi ydt 79-1 gibi duruyor ilk 100 şansı nedir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 112-8 ve 79-1 ile 12. oldum geçen sene yani gayet olası.
  • Benim gibi düşünüp giren çoktur diye düşünüyor olabilirsin ama hep tyt hem ayt cok iyi ilk 100 kesin hocam hayırlı olsun:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Girmişsiniz hocam h.o
    Tyt 109 net ydt 76.25 net ilk 100 gelir mi peki?

• hocam okuldan bir arkadaşım da geçen sene 116-4 yaptı şimdi 79-1 yapmış 4-5 tane tytsi iyi olan arkadaşım da girmişti sınava sonuçlraını bilmiyorum ama dediğiniz şeyi düşünüp korkuyorum ben de bakalım umarım gelir açıklanmadan kesin bir şey diyemeyiz herhalde
  • parttimewinner P kullanıcısına yanıt
    sınavlaya göre geliyor ama dediğim gibi hocam çekiniyorum çok yüklenmişler midir acaba diye o kadar odtü bilkent boğaziçine gidip hazırlık okuyan adam var ülkede :D tyt korunması değiştirebilir belki işleri
  • 114-5 tyt 76-4 kurtarir mi hocam? Bu sirada tyt nizi nasil korudunuz? Bir bolume yerlestikten sonra kullanilabiliyor mu hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekskalibur1 -- 16 Haziran 2019; 22:10:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde İngilizce 10-15 kelime
    10 yıl önce açıldı
    SÖZEL İLK 100
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekskalibur1 kullanıcısına yanıt
    hocam girmedim yani tytye korunacak diye düşünüyorum bölüme yerleşme şartı gibi bir şey görmedim tüm arkadaşlar da öyle yaptı dediğim gibi tam tahmin edemiyorum ben bu sene işler biraz değiştiği için ama tytniz iyi gibi gelir umarım
  • Bence kesin girersiniz.

• caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sistemi tam arastirmamistim, gecen seneki tyt daha iyi benim. Ama basvuru yaparken tyt sayilsin sayilmasin gibilerinden bir sey isaretlemedim. Simdi en son sonuc olarak eski tyt yi mi sayacak bu tyt yi mi, bir bilginiz var mi?

• Ekskalibur1 kullanıcısına yanıt
    tam emin olmamakla birlikte yüksek olan diye biliyorum
  • ben 113-7 76-4le gelir diye heveslenmiştim ama patladık anasını satayım
    senin gelmiş ho

• caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam, sagolun

• 77-3 ve 108 net

77-3 ve 111 net ile dilde sizce hangi sıralama gelir ikisi içinde ayrı ayrı yorum alabilir miyim arkadaşlar daha önceden hiç dil sınavına girmemişler ben de girmedim.
  • Hocam geçen sene 480 puan dilde 100. idi. Yazdığınız netlere kesin ilk 100 geliyor. Ama geçen seneki TYT'nin korunması gibi bi durum var ki her şeyi altüst edebilir. Ben de dahil olmak üzere YDT'ye ilk 100'e girmek için kaydolan azımsanmayacak insan var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.