Şimdi Ara

1 Senede Ne Kadar İngilizce Öğrenebilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
12.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şuan benim İngilizce dil seviyem A2-B1 arası. 2 sene sonra Erasmusa gideceğim. 1 yıl İngilizce kurslarına gitsem ve altyazılı filmler izlesem İngilizcem ne kadar gelişir ? C1 seviyesine gelebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Yılda Ne Kadar İngilizce Öğrenebilirsin?

İngilizce öğrenme yolculuğunun süresi, bireysel faktörlere bağlı olarak değişir. Ancak, tutarlılıkla ve doğru öğrenme yöntemlerinin kullanılmasıyla, bir yılda önemli ölçüde İngilizce ilerleme kaydedebilirsiniz.

1 Yılda İngilizce Öğrenilebilir Mi?

Evet, 1 yılda İngilizce öğrenmek mümkündür. Ancak, bu, günlük çalışmaya ve hedef dili düzenli olarak uygulamaya adanmayı gerektirir.

Bir Yılda Ne Kadar İngilizce Öğrenebilirsin?

Bir yılda ne kadar İngilizce öğrenebileceğin, başlangıç seviyen, öğrenme hızın ve kullandığın öğrenme yöntemleri gibi faktörlere bağlıdır. Yeni başlayanlar, günde yaklaşık 1 saatlik çalışmayla temel kelime dağarcığı, gramer kuralları ve konuşma becerilerini geliştirebilir.

Öğrenme Sürecini Hızlandırma İpuçları

İngilizce öğrenme sürecini hızlandırmak için aşağıdaki ipuçlarını uygulayabilirsin:

• Düzenli çalışma alışkanlığı oluştur.
    • Çeşitli öğrenme materyalleri kullan (örneğin, ders kitapları, uygulamalar, filmler).
    • Hedef dili ana dili konuşanlarla uygula.
    • Dil öğrenme topluluklarına katıl.

2 Yılda İngilizce Öğrenilebilir Mi?

2 yıl içinde, 1 yılda edindiğin temel üzerine inşa edebilir ve daha ileri düzey İngilizce becerileri geliştirebilirsin. Düzenli çalışma ile orta seviye akıcılık düzeyine ulaşabilirsin.

İngilizce Kaç Yılda Öğrenilebilir?

İngilizce'yi akıcı bir şekilde öğrenmenin kesin bir zaman çizelgesi yoktur. Bununla birlikte, tutarlılıkla ve etkili öğrenme yöntemlerinin kullanılmasıyla, çoğu kişi 2-5 yıl içinde yüksek düzeyde akıcılık elde edebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabii ki gelebilirsin fakat çalışma programını iyi ayarlaman lazım,

İngilizce kursuna gitmek sana kalmış gitmeden de çalışabilirsin,

Reading, listening, writing, speaking alanlarında çalışman gerekiyor.

Grammer ihtiyaça duyarsan bakarsın.

Tavsiyem: Kütüphaneden Oxford bookworms'un seviye kitaplarını alman ve her seviyede en az 10+ kitap okuman aynı zamanda ted, youtube daki yabancı kanallar, reddit de ilgi alanlarını takip etmen. Başlangıç için ingilizce film veya diziyi ingilizce alt yazı ile izlemen senin için çok faydalı olur. Writing ve speaking zamanla gelişecek ve sana kalmış şeyler. Bazı siteler vasıtasıyla yabancı arkadaşlar edinebilirsin google da araştır bulursun, bir zamanlar ben de kullanıyordum faydası oluyor.

Yazmayı unutmuşum, mutlaka bir kelime defterin olsun. Her zaman yanında taşıyabileceğin ve yanına kalem koyabileceğin bir şekilde olursa senin için iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyZorrr -- 30 Ocak 2017; 20:37:54 >
  • 365 günden bahsediyoruz hocam gelirsin.
  • 1 senede rahatlıkla öğrenirsin.
    Film izlemekle olmaz.Başlangıç için farklı şeyler yapman gerek.
    1 senede önerdiğim gibi çalışırsan c2 olabilirsin.
    İmzamdaki konuyu incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

1 senede rahatlıkla öğrenirsin.
    Film izlemekle olmaz.Başlangıç için farklı şeyler yapman gerek.
    1 senede önerdiğim gibi çalışırsan c2 olabilirsin.
    İmzamdaki konuyu incele.

Hocam özel eğitim veren şirketler ne kadar ogretebilir bilginiz varmı eğitim sistemleri ne şekildedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Şirketleri bilmiyorum.
    Fakat kurslar konusunda şunu söyleyebilirim ki eğitimini en kalitesiz olduğunu düşündüğünüz kurs bile faydalı olur.
    Hem sosyalleşme sağlar.Fakat kursa gitmek kadar önemli olan şey eve gelip 2 saat tekrar yapmaktır.Tekrar yapmadan kurslar size fayda sağlamaz.Sizin ek çaba göstermeniz gerekiyor.
  • Sorun biraz sacma olus, cunku kimisi adam akilli calisir ve 3-5 ayda sular seller gibi ogrenin kimsisi " ay bende balik hafizasi var" gibi salakca seyler soyleyip 15 yillik kolej, universte hayati boyunca ogrenememistir

ustune duserseniz bir yilda zenci gibi inglizce konusabilirsiniz, ki bence artik bu cagda bu bir zorunluiluktur

basarilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.