Şimdi Ara

Bilkent Fizik 2018-2019 Girişliler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkma canını dostum onlar senin icin boyle yapiyorlar. Zamanla mutlu oldugunu anlayinca duzelirler. Nereyi kac k ile yazdin bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Massidynamic M kullanıcısına yanıt
    Onlar benim için böyle yapmıyorlar. Onlar bana hiçbir zaman guvenemediler. Istedikleri olmadığı için de hala baskı uyguluyorlar.

Bilkent fizik yazdim. 6kdan

• Papaz Yahnisi P kullanıcısına yanıt
    Gel bi sarilalim hocam, bana da aynisini yaptilar. Zamanla anlarlar illa.

• zivarus Z kullanıcısına yanıt
    İnşallah anlarlar hocam. Ama anlasalar dahi çok fena kırıldım. Artık konuşmak bile zor geliyor.

Dayanışma yapalım hocam. Sağ olun dedikleriniz icin. EZDIRMEYIZ KENDIMIZI.

Bi kaç hafta ayrı kalınca yanına taşınmaya bile çalışırlar aileler böyledir :)) Neyse ki kapsamlı burs ve 2205'in var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    zivarus Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Şimdi ben ingilizce çalışıyorum. Bunun dışında bu yaz ne yapmalı? Siz ne yapıyorsunuz? Yapanlar ne yapiyorlarmis? :D. Bişeyler öğrenmek istiyorum gerçekten. Önerileriniz var mıdır?
    Yani yalnızca kelime çalışıyorum, çeviri yapıyorum vs. Önerilerinize açığım gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz Yahnisi -- 15 Ağustos 2018; 20:29:24 >
    Bol bol dizi izle (ing altyazili yada altyazisiz) hem tatil yapmis olursun hemde calismis

İngilizceniz mükemmel değilse bence hazırkık okunmalı iyice gelişmek derste yabancı kalmamak için o yüzden hazırlıktam önce kasmamak gerek bence.

Onun dışında hazırlık döneminde türev integral vs. çalışmak lazım.

Furkan Öztürkü bilirsin, birşey yapmaya gerek yok okul temelden alıp herşeyi öğretiyor demişti. Yine de matematikten tekrarlar lazım.

Onun dışında hocalarla iletişimi sağlam tutabilmek için kültürlenmek lazım biraz da motive olmak için temel bilimlerle alakalı kitaplar okunmalı internette bolca tavsiye listesi var. Güncel teknolojik haberler takip edilmeli. Ben bunları yapıyorum şimdilik.

Kasmaya gerek yok ekstra zaten uzun bir hazırlık dönemi var.

Aslında seviyemi bilmiyorum. Hazırlıkta bir yili asmak istemem. :D. Biraz korkuyorum bu nedenle.

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel yazmışsınız ki hayran kaldım emeğinize, vaktiniz için çok teşekkürler! :)

Tim de şuan çok yakın geldi bana açıkçası. Araştırma yapmayı, okumayı seviyorum.

Kendi essaylerinizi paylaşmakta mı sakınca görmüyorsunuz anlamadım en son cümlenizi hocam :D

Yarı akademik dediğiniz haber siteleri hangileri?

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    İsterseniz yollayabilirim demenin çok uzun şeklini yazmışım :D

Pek hatırlamıyorum Wired geldi aklıma bir tek
  • Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Hocam yollarsanız çok iyi olur :D teşekkür ederim şimdiden. Bir de türkçe yazılarınızdan yollayabilir misiniz? Ben kitap listesinden birkaç tane gözüme kestirdim, okuyorum ancak nasıl yazacağım konusunda hiçbir fikrim yok.

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    https://stars.bilkent.edu.tr/turkce/course?donem=20172&dersKod=TURK&dersNo=101

Buradan bakabilsiniz

Mail adresinizi yollarsanız yardımcı olurum ingilizce için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wubba Lubba Dub Dub -- 31 Ağustos 2018; 22:40:34 >
    Öyle bi ihtimal olduğunu düşünüyosan kas o zaman. en azından yüksek kurdan başlarsın bi kaç ay erken biter.

• 1. Tercihime bilkent fizik yazdım ama çok endişeliyim. Sıralamam 31k. Sizce gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: marterise

Neden fizik ?

Fizik aşktır, tutkudur, hayatın anlamıdır. Her şey fiziktir, fizik her şeydir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kesin kafanı her kaldırdığında bunu düşünüyorsundur iq
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasevinc

1. Tercihime bilkent fizik yazdım ama çok endişeliyim. Sıralamam 31k. Sizce gelir mi?

Çok sınırda hocam belli olmaz. Altına başka fizik yazdın mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen altına odtü fizik yazacaktım. Ailem para vermemekle tehdit etti. Bir mühendislik yazmak zorunda kaldım. 3'e ODTÜ fizik yazdım.

2. gelirse çift anadal yapmak zorundayım fizikçi olmak için. Yoksa yurtdışına kabul olanaklarım düşecek.
    Sizin gibi insanlarla aynı ortamda okuyamama ihtimali çok canımı yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardasevinc -- 16 Ağustos 2018; 2:0:5 >
  • Selam olsun yoldaşlara

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.