< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilkent hazırlıkta başarılı olma ve İngilizce öğrenme rehberi (2. sayfa)
-
-
hocam konuşma için pratik şart, ben chatgpt'nin mobil uygulaması ile sesli muhabbet ediyorum baya yararlı oldu. konuşma benim de en zorlandığım kısımdı.
grammar önemli bence, yazın al bir grammar kitabı baştan sona bitir bir daha bakma. cesur öztürk building skills for proficiency kitabını öneririm hakkıyla bitirsen sorunun kalmaz. bu kitapta vocab ve reading kısımları da var. onları da çözersen c1'e doğru çıkarsın.
-
Teşekkür ettim. Bakayım bunun da aradan çıkması lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilkent düşünenler şimdiden çalışmaya başlasın 4 eylülde hazırlık atlama sınavı var, geçemeseniz de en azından yüksek kurdan başlamak için grammar ve vocab çalışın.
tam burslu işletme okuyan bir arkadaşım maalesef atılacak ve başka yere geçiş için hazırlanıyor, bilkent'e geldim şimdi hazırlıkta yatma zamanı derseniz 2 sene sonra kendinizi kapıda bulursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 10 Temmuz 2024; 17:44:28 > -
ctis yazanlara ücretsiz koçluk verilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 18 Temmuz 2024; 13:19:20 > -
sagolun hocam
-
haftaya pae var, başarılar.
-
yarınki pae'de başarılar.
-
böyle konular aç tadından yemez ama gidiyorsun saçma sapan konular açıyorsun.
-
Hocam o konuları açtıranlar utansın. neyse bu konuda arabeske bağlamayacağım
-
arkadaşlar pae açıklanmış. geçtiyseniz tebrikler. writing part 1'nin belli taktikleri var. isteyene örnek atabilirim. yarınki sınavda bilerek batırmazsanız bölüme geçişiniz hayırlı olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X