Şimdi Ara

Bilkent kariyer fuarı 2024 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kpss nin ötesinde üst dönemlerden birisi hukuk kısmini eleştirmiş. Örneğin TCMB alım yaparken alım yaptığı uzmanlara o alanla ilgili sorular getiriyor. Mesela hukuk uzmanı alacaksa hukuk ağırlıklı sorular koyuyor, ekonomist alacaksa ekonometri vs. Gibi alanlarda sorular getiriyor. Spknin de muhtemelen haklı sebepleri vardır ama bilemiyorum hocam ben de kpss mevzusunu gereksiz buluyorum( not kamu kurumlarına pek ilgim yok. Olsaydı belki farklı bir yorum yapardım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Econbender kullanıcısına yanıt

Hocam merkez bankasının ekonomist sınavına baktınız mı daha önce? Ben çözmeye çalışmıştım kasmıştı biraz 

• AppleFB kullanıcısına yanıt

Çözemeyeceğimi bildiğim için hiç bakmadım  

• hocam fuarda tech stack olarak şirketler çoğunlukla neler istiyordu?

• daxpc kullanıcısına yanıt

Hocam onu cs ve ctis cilere sormak lazım. Ben sadece veri analizi kısmı ile ilgili sormuştum onlar için de python, sql, powerbi istiyorlar

• Econbender kullanıcısına yanıt

Ben spkdaki "yüksek maaş" olayını anlamadım, devlet kurumu değil mi? Yani devlet memuru olarak çalışıyor çalışanlar, maaşlar da fix devlet memuru maaşı değil midir o zaman?

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Hocam kamu konusunda hiç bilgim yok ama mesela merkez bankasının maaşları da diğerlerine oranla yüksek diye biliyorum ben.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Hocam kamu kurumlarının neredeyse hepsinin maaşı farklı. Mesela babamla (sgk de memur) belediyedeki bir memurun maaşı farklı diye biliyorum. Hatta çankaya belediyesinde onunla aynı kadrodaki adam 10k daha fazla mı ne alıyor.

Ayrıca buradakiler de düz memur olmak zorunda değil uzman yardımcısı kadrosundaki kişiler daha yüksek maaş alır.

Yan ödemeleri kattığınızda o da değişir. Haliyle kamuda herkes aynı maaşı almıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.