yani hocam ben bunu garipsemiyorum artık ücretli mühendisliklerinin sıralaması bile çok iyi, bu çalışma alışkanlığına sahip bireylere ortalama sınav koyulursa zaten çok rahat hallederler ki, ee de 3.80 bile iyi bir ort saymıyorlar çok farklı bir okul mühendislikte |
BİLKENT LOBİSİ (3. sayfa)
-
-
Allah'tan bizim econda çok rekabet yok yoksa benim halim haraptı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eeyi lagvedecegiz insallah 🙏🏿🙏🏿🙏🏿
Kaçıncı sınıfsınız hocam?
-
Dışarıdan desteklerimi ilettigim, mevcut bulunduğum lobiye mahkum edilmekten başka çarem olmasa da takdir ettiğim lobidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1. Sınıf 1. Dönem hocam (geçen dönem hazirliktaydim)
kıskanıyorum binasını zaten ama kral insanlar var
-
ben de az kişiye denk geldim takıntılı
-
B daha iyi ya :D
-
tıp lobisi daim dostumuzdur
-
bizimkini işgal ediyorlar hocam ya, meteksana shortcut olduğundan da ek sempati beslemiş olabilirim
-
Ben bu binayi hic sevmiom yaw, ozellikle -1 tuvalette telefon cekmemesi filan, cok mu alcak bi boğan havasi var valla.
En iyi bina, g ve eb degil kesinlikle, sb olabilir belki yuvarlak yuvarlak
Ya b'de genel dersler verildiğinden çok yabancı unsur oluyor ne yazık ki
Saat akşam 10 gibi ee'den metaksan'a geçmek, sonrasında marketin önündeki bankta oturup manzaraya bakmak... Şimdi yapasım geldi ya. Şu an Bilkent'teyseniz sizi de davet ediyorum hocam tanışmış oluruz iki dhli :D.
-
alt kattaki saçma sapan konferans salonunun döşemelerini sökeyim eng 101 finalini orada yaptılar zaten küçücük bir masamsı şey var koltuğun kenarında. Dersin finali de saçma 3 saat orada oturmaktan fıtık oldum
-
Beni üzüyorsun Yiğit :) SB güzel kesinlikle, benim de bugün yolum düştü ortasında fıskiye bulunan sessiz çalışma alanı çok hoştu. Onun dışında T underappreciated bence, hem sakin hem ferah bir bina.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 20 Haziran 2023; 21:16:1 > -
hocam memlekete döndüm, daha erken planlasaydık keşke son dönem sıkıcıydı bayaa zor kafa insan bulması
free lab gibi bir nimetten ötürü de turistik bir bina olarak yorumluyorum aslında, düşününce ikna oldum b'nin güzelliğine
-
g backrooms burada sınav salonunu ararken kayboluyordum
-
o final en temiz mithat çoruh ya da v amfilerde olur
-
Ben derse giderken iki kez kayboldum ya burada :D G'ye Fameo'nun oradan girdiysen ve G140'ı falan arıyorsan sormadan bulmak neredeyse imkansız.
-
Orada olan arkadaşlar da sağlam sövmüştu. En temizi eng 101 finali olmaması bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X