express cafe olmasa çekilecek yer değil |
BİLKENT LOBİSİ (4. sayfa)
-
-
pae atlayanların muaf bırakılması gerekiyor
3 saat çok uzun bir süre sınav için
-
konumuz 1 numara oldu
-
Bilkent'in tum zamanlarinin krali benim
-
Eb’nin tek kollu minik sıralarında 20 sayfalık kitapçıklıkla thermoya giren makineci ızdırabı…
B iyidir ya, ee deki amfiler de güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 20 Haziran 2023; 22:11:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılmıyorum bilkentin kralı Gökhan Eğri’dir…
Yigit mi simdi sen bana uzun saclisin filan da dersin
Ben t-a-ma ayni bina olarak gördüğüm icin saymadım t yi. T biraz uvey evlat, ana a nin da tuvalet sorunu var bence elendi o yuzden bu 3lu
Okulda cok az bina varmis ya guzel sanatlarla iliskim olmadigi icjn binalar bitti hemen
Ben g binasinda her sinifi bulabiliyorum bodrum dahil olmak uzere, superguc bence
Lan mithat coruhta final mi olur, 15 dakika bulunsam orada uykuya daliom ben (zidere selamlar burdan uyumama goz yumdugu icin)
nereyi imzalıyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sizi kutluyorum hocam bodrum daha sadece ıssız bir tuvalet de var hatta
-
koltuk rahat
-
oooo hocam
-
Hocam ben bölüme yeni geldim de bu curvelerin hali ne bu not ortalamalar ne aw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 20 Haziran 2023; 23:14:18 > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç fikrim yok ama diğer toplardan biri Koç ise mümkün
Ben valla sadece fc yi gece baya geç saatte yürüyerek döndüysem umumi tuvalet amaçlı kullanıyorum, gezemeyeceğim kadar travmatik o binalar
-
sürekli idmi kaybettiğim için müdavimi oldum yaw katın
hatta gereksiz bi bilgi, o kadar çok kaybediyrum ki aniden çıkarabileyim diye yeni kart parası ödenmiş durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 20 Haziran 2023; 23:55:30 > -
Bilkent hep gözümde yksde iyi uzaylıların 1 numaralı adresi olarak durdu.
Ben de istiyordum derece yapayım okul burs versin falan, ama ne yaparsın, olmayınca olmuyor yolumuza bakacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Haziran 2023; 0:9:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X