Şimdi Ara

Bilkent Makine mi Tobb Makine mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • isimden dolayı bilkent diye atlanabilir ama o kadarda keskin bir durum yoktur. Hatta tobb'dan belli bir miktarda bursun varsa bu konuda tobb tercih edilebilir. Makine şuan ve gelecekte Tobb'un en iyi bölümü olmaya devam edecektir. Gerek akademik kadrosu ve yapılan yatırımlar bunu göstermktedir. Ayrıca staj olayı farklıdır. Her üniversiteden arkadaşlar bizde 4 ay staj yapabiliriz diyorlar fakat bu sistemi sadece uygulayan ve anlaşmasını yapan Tobb dur. Ha burda bu sistem mükemmel çalışıyormu dersen net olarak söyleyemem. Torpil gibi şeylerin işlediğini söylüyorlar. Ama stajını yaparsın bu biraz daha ileri bi konu. Bu konuda bana danışabilirsin.
  • Hocam ben %50 tobb tercih etmeniz taraftarıyım teknoloji merkezi falan tobb da bilkentten aşşağı kalır durumda değil muhendislik olarak ve staj imkanları da iyi gozukuyor hele yurtta kalicam diyorsanız tobb yurttan da burs veriyor ve yurtları gerçekten mükemmel.
    Ben hukuk için bilkent tercih ettim belirteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekı bolumun ıngılızce olup olmaması su anda ben 19 bindeyım bilkent %50 ve tobb %75 zorlıyacam ama tercıhte oncelık sırası bıle onemlı halıyle bırde unıde 4 sene boyunca sosyal kulup ve etkınlıklere katılmadan olmaz bı taraftan onuda goz onunde bulundurmak ıstıyorum
  • Konuyu 2020 için hortlatsam ve aynen;
    **%50 Burs TOBB Makine
    ***Ücretli BİLKENT Makine mi
    Yada
    Ücretli TOBB Bilgisayar mı?

Daha önce bu "Damdan düşenler" ne derler acaba.

Bu arada sıralama 38K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ytü kontrol otomasyonu da araştırmanı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.