Şimdi Ara

'Bilkent ODTÜ mezunu mühendis yurtdışına çıkabilecek konumdaysa neden tr de kalır' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DayDreamer69

quote:

Orijinalden alıntı: Teslas

Doğru dostum başlıkta tüm konuyu yazmalıydım senin idrak etmen için "Bilkent ODTÜ mezunu mühendis yurtdışına çıkabilecek konumdaysa neden tr de kalır"

Halbuki cevapları okusaj bir ihtimal idrak edeceksin.

Ben idrak ettim ama sen biraz yukarılara uçuyorsun. Neyse MIT de başarılar dilerim sana beğenmezsen stanforda yatay geçiş yaparsın.

Tamam. Sana oradan sevgiler göndereceğim. Sen de takıl hitit üniversitesinde. Eğer beğenmezsen mardin artuklu ya da geçebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Doğru dostum başlıkta tüm konuyu yazmalıydım senin idrak etmen için "Bilkent ODTÜ mezunu mühendis yurtdışına çıkabilecek konumdaysa neden tr de kalır"

Ben idrak ettim ama sen biraz yukarılara uçuyorsun. Neyse MIT de başarılar dilerim sana beğenmezsen stanforda yatay geçiş yaparsın.

Tamam. Sana oradan sevgiler göndereceğim. Sen de takıl hitit üniversitesinde. Eğer beğenmezsen mardin artuklu ya da geçebilirsin.

Ben senin deyiminle çok kolay yurtdışına çıkılan ünilerden birindeyim. Ama forumda hitit te okuyanda vardır. Onları kendi aklınca ezmen hoş değil. Neyse hergün tartışamam senle kardeşim git işine.

• Kendi ana dilinin konuşulduğu bir yerde yaşamakla yabancı bir yerde yaşamanın farkı var bu bir etken.

Hem orada yaşam kalitesi vs çok fazla olsa bile maaşlar açısından çok bir fark yok.Vergiler kiralar çok fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben senin deyiminle çok kolay yurtdışına çıkılan ünilerden birindeyim. Ama forumda hitit te okuyanda vardır. Onları kendi aklınca ezmen hoş değil. Neyse hergün tartışamam senle kardeşim git işine.

Yahu beynimize vurulan prangaların sebebi nedir? Neden okuduğumuzu bile anlamıyoruz ? Ben ne zaman şu şu üni yurtdışına çıkmak çok kolaydır dedim yani yazılanı okuduğunu bile anlamadan yorum yapıyorsunuz. Ne diyelim zaten tartışacak kişi değilsin kardeşim. Bi daha konularıma cevap yazma lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.