Şimdi Ara

BİLKENT'TE BURSLU OKUMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
6.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cennet Mahallesindeki Yunus gibi "BİLKENTTEYİM" akrostişi yazmaya üşendim
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    o kısımda şaka yaptın sandım zaten. bi tek strabaksta çalıştığını gerçek sandım.
    koptum

P
    O
    L
    O
    N
    E
    Z
    K
    Ö
    Y
    D
    E
    Y
    İ
    M
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekotor

Evet, maalesef alamıyor. En azından okulun temel olarak sağladığı burs bunu gerektiriyor. Özel durumlarla ilgili bir burs veriliyor mudur bilemiyorum. Bi araştırmak lazım.
    Özel üniversiteler arasında açık ara en iyi burs imkanını Bilkent veriyor ilk 10 binden kabul ederek diğer extrem burs veren yerler illa ilk 100 ilk 10 gibi sıralama şartı koyarken bilkentin bu aralığı geniş tutması çok iyi bir şey.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Rk2Nj9z6QU4&feature=youtu.be

Yeni bir kanal. Bilkent'te PC mühendisliği okuyan birisi açmış.
  • Bölümde yaptığın ortalamayla herkes kendi arasında sıralanıyor. Örneğin psikolojidesin, %50 burslusun. Ortalaman %50 psikolojidekilerle sıralanır ilk 3teysen (yanlış hatırlamıyorsam) burs elde edersin okula ödediğin ücret üzerinden. Tam bilgileri hatırlamıyorum ancak psikolojide bir arkadaşım böylelikle başarı bursu almıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabikı fark var burslular daha gözde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilkentli olarak yazdığı herşeye katılıyorum herhangi bir ayrım yok rahatlıkla gelebilirsiniz gençler.
  • kaanars kullanıcısına yanıt
    Sizin bölümünüz ne?
    Ben de Bilkent siyaset bilimi düşünüyorum burslu olarak ama şu soru var aklımda bizzat okuyandan duyarsam cevabını içim daha rahat eder 'Bursumuz hangi koşullarda kesilir? Ve bu sık yaşanan bir olay mıdır öğrenciler açısından?' Ailemin durumu olmadığı için en çok bu kısım endişelendiriyor beni. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Ole Jackson kullanıcısına yanıt
    Gerekli bilgi burada :https://w3.bilkent.edu.tr/www/burslar/

Not ortalaması, dersten kalma gibi durumlardan etkilenmediği için pek sık yaşanan bir şey değil burs kesilmesi. Her dönem gerekli sayıda ders aldığınız ve devamsızlık yapmadığınız sürece herhangi bir şekilde bursunuzda kesilme yaşamayacaksınız, rahat olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler hocam son bir şey daha sorayım siyaset bilimi ve kamu yönetimi düşünüyorum bölümü okurken de elimden geldiği kadar kendimi geliştirmeyi. Sizce sonrasında neler yapabilirim yurtdışı kapısı açılır mı ya da ülkemde kalsam hangi meslekleri yapabilirim? İnternette araştırıyorum ama sanırım daha gerçekçi cevaplar okumaya ihtiyacım var :)
    Maalesef size sunacak pek bilgim yok hocam bu konuda. Siyaset okuyan bir arkadaşa ulaşmayı deneyip dönerim size.
    Ben ctis okuyorum ama siyaset okuyan arkadaşlarımdan bilgi alabilirsem dönerim size.Burs hakkında da bi endişeniz olmasın arkadaşın dediği gibi.
  • kaanars kullanıcısına yanıt
    Gerçekten böyle bir yardımda bulunursanız çoook sevinirim. Araştırmaktan kafayı yemek üzereyim instagramdan bir kaç tane bölümü okuyan arkadaş buldum ama onlarda mesajlarıma dönmediler. Kafayı yiyecekken böyle bir yardımın bana çok iyiliği dokunur şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.