< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilkent turk 101 (2. sayfa)

-
-
Sınav rahatmış gibi duruyor ortalama 55 üstü olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akşamın ilerleyen saatlerinde, biraz da depresifken yazmaya başlayın, iyi alıyorsunuz genelde :D
-
Yandaki denyolar yüzünden depresif olamıyom sinirliyim sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parayla yazdır olm ne uğraşıyorsun
-
anlamadım
-
Hocam klavye düzeltmiş. Kime yaptırabilirim ödevi nerden ulaşabilirim yani yapan kişilere turk101 için. Onu sordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyorum knk ben pre-facteyim, N binasından kurtulduğum an öğrenirim
-
9.25 gelmiş 1'in finali... olum milletin her şeyine laf edip 9.5 veren hocalar var. Adamın tek yorumu iyi bir yazı oldu yarım puan yaratıcılıktan gitmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 26 Ekim 2023; 19:19:37 > -
hocam hangi hoca acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama maalesef ki kafayı yemiş oluyorum gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Murat devrim dirlikyapan.
-
senin kim?
-
Herkes eng 101 zor diyor da nasıl bir zorluğu olabilir. Essayleri ödev şeklinde yazmıyor muyuz, yoksa sınıfta telefonları toplayıp mı yazdırıyorlar? Ocakta bölüme başlayacağım. Ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum.
Şimdiden eng ve Türkçe için hoca önerisi alırım
-
Essayi 3 saatte yazıyon ama review verince 3 gün evde yazıyon.
-
yani sınıfta telefon falan kullanamıyor muyuz yazarken? evde yazdığımızın mı puanı baz alıyor.
ilk 100'e giren öğrencilerin bile en zor ve yoğun dediği ders eng 101. yani zorluğu ne ki bunun, evde rahat rahat yazarsın chatgpt kullanarak. direkt copy-paste yapmak değil de paraphrasing yaparak.
çok zorluyorsa essaylere önem vereyim bari. ielts writing 6.0 ve 6.5 geldi ama bilmiyorum.
-
İlk dönem hocası direkt sözlük dahil her şeyi yasaklamıştı kendisi kağıt dağıtıp kağıtları toplayıp diğer gün için geri dağıtıp en son da fotoğrafını çekiyordu outline dışında herhangi bir kağıt da istemiyordu sınıfta da geziyor zaten o yüzden bu tarz kafada bir adamla zor işin (Essay 1 finalli olan onda evde değişim yapılır da draftın neyse genelde essay kaliten de finalde aynı oluyor onu dışında Essay 2 nin finali yok.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 26 Ekim 2023; 22:17:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aldık belayı başımıza desene.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X