< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilkent turk 101 (3. sayfa)

-
-
hum yok bizim curriculumda. gerçi ortalama kasmak bizde işe yarar mı bilmem.
-
Kibele?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dersi aldığımda dediğiniz hoca Bilkent te ders vermiyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun yanlış kişiye çatmışsınız. Ne koparabilirseniz onu koparın benim trk 102 b+ mesela. 2 kredi olduğu için pek önemli değil zaten.
Ben almadım ki sistem verdi... Sanırım CS öğrencilerini daha yoğunluklu aldığı için adamın not ortalaması ortalamanın biraz üstü. Daha düşük ortalamalı hocalara arkadaşlarım bayağı kötü yazılar veriyor 9.5-10 alıyor.
-
Hocayı değiştirebilirdiniz tahminen de aşırı gıcık bir hoca olsa bile sistemini anlarsınız iyi not veriyor ben millete 5-7 arası notlar dağıtırken hocanın istediği yazı algoritmasını bulduğum için drafttan min 9 alıyordum ama tabii bulana kadar darbe yedik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 27 Ekim 2023; 12:53:23 >
Kg hocam
Adamın adını okumak bile travma sebebi
-
olm benim de aynı çok da fena vermiyor bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hacı chatgpt falan ne anlatıyosun üzerler seni :d
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fark ederler tahminen bir de Hum ödevini GPT den yapsam 20 üzerinden 10 alırdım tahminen hocanın duymak istediklerini yazmayacağı için
(Kopyala yapıştır yaptığı şeyleri in text citation yap diyerek yaptırabiliyorsun da kıçından kaynak uydurması veya yanlış kaynağa atıf vermesi çok yüksek ihtimal)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 28 Ekim 2023; 11:24:12 >
Hocam telefon falan hepsi yasak sınıfta 3 saatte kağıda yazıyorsun, sonra 2 saatte de lab da word e geçirip moodle a yüklüyorsun, sonra hoca feedback veriyor falan filan ama chatgpt kullanırsan nanayı yiyorsun plagiarism den ve güzel de yazamıyor, bide hocamız bize paraphrasing yapan ai gösterdi ve hiç beğenmedi öyle söyleyim sana QuillBot tan göstermişti.
-
Gptyi düzgün kullanırsanız sıkıntı çıkmaz %20 ai generated payı var da girmeyin tabi o işe patlarsanız büyük sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braigon -- 30 Ekim 2023; 0:31:10 >
Yav ben neyi yanlış yapıyorum aw 7.5 aldım feedback verdi düzelttim dediklerini 7.75 vermiş bu sefer de kafayı yersin
Türkçe 3. Yazı 7 falan alacak galiba
9.5 gelmiş mistik yazı düzeltecez yazım hatalarını
milletin hocaları final yükleme tarihi başlamadan 3-4 gün önce drafta puan veriyor bizim dirlikyapan da sağolsun final başlamadan 3 saat önce veriyor draft puanını. ilk hafta change atmayan kafama tüküreyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X