Bir bilkent ctis öğrencisi havelsan, aselsan ve baykar gibi yerlerde staj yapmalı mı yoksa farklı türde şirketlerde mi yapmalı ?
Bilkent TURK 102
Dersin ilk yazısında ki konumu belirledim ama konumu supermanden yola çıkarak işlemek istiyorum, seçeneklerden sinema seçerken vizyona giren bir sinema filmi olması şart mı? Çünkü ben konumu superman üzerinden aktarmak istiyorum, animasyonlarda ki halinden yola çıkmak istiyorum eğer yapabilirsem çizgi roman.
MacBook Air m2 8-512
MacBook Air m2 8gb ram 512gb ssdli sürümünü aldım aynı fiyata 16-512 m1 vardı, belkide o daha mantıklıydı ama ben laptopu beğendim diye 8-512 aldım yazılım için, sizce hayat boyu yeni pc alana kadar bunun pişmanlığını çekmelimiyim? Yoksa yeni pc alana kadar düşünmesem mi bu konuyu, (16-512 m1 le takas etme fikri falan mantıklı gelmiyor ikinci el olacağı için)
Bilkent ENG 101
Allah düşmanıma aldırmasın böyle ders
Bilkent TURK101 hoca önemi
Merhaba bilkentte TURK101 i Sedef Kendir Kurttekinden alıyorum ve notu biraz kıt gibi geldi bana, acaba haklımıyım ?
Bilkent TURK101 HELP !
şimdi listeden kitap seçerken ne tür kitap seçmek daha iyi oluyor
Mac de C kodlamak için hangisi
Mac de c kodlamaya Xcode la alıştım ama VScode daha mı iyidir ama VScode u da bi türlü çözemedim nasıl kullanacağımı , hangisini önerirsiniz
Forumda ankarada yaşayan üni yada üni adayı öğrencileriyle konuşurken hocam diye hitap ediyorum millete ve aynısınu onlarda yapıyo , bu neden oluyor?
Bilkent TURK101
TURK101 ilk yazısında serbestiz de manga konseri hakkında bir yazı yazabilir miyim ?
Bilkent ertelenmiyo
Bilkent 2 ekime bi türlü ertelenmedi , öğrenci işlerine mail attım bizde bir değişiklik yok diyolar ya.
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.284 (Bu ay: 408)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar