Bildirim
CTIS öğrencisi nasıl bir şirkette staj yapmalı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi alanda/şirkette çalışmak istiyorsa
Profesyonel bir ortam önemli.
Stajyere/staj programına değer vermesi de mühim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101, bim gibi büyük zincir marketler isabetli bi tercih olacaktır sektörü tanıması açısından
1. sınıf sonu staj bulan varmıdır acaba?
Bilkent CTIS lisans öğrencisi için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben aramadım hiç ama para önemli değilse bulunabilir bence. 2. Sınıftan sonra zorunlu yaz stajım ile başlayacağım
Şuan IOS dev alanını düşünüyorum ama havelsan yada jotform gibi şirketlerde yok, ondan kafamda deli sorular var acaba alana çok kafayı takmasam mı diye
Eğer gerçekten bu alanda istekli isen devam et, endişe edilecek bir sorun görmüyorum. Staj/iş ilanı bulursun, iOS olmasa da "Mobile" başlığında ilanlar karşıma çıkıyor, çıkacak.
Alanı olabildiğince erken seçip üzerine gitmek en iyisi. Stajlarını seçtiğin alanda yaparsın, üstüne proje, topluluk, yarışma... altın bir CV sahibi olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
A101, bim gibi büyük zincir marketler isabetli bi tercih olacaktır sektörü tanıması açısından
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X