Bildirim
Bilkent ertelenmiyo
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biz bunu dedik çoktan 13 Eylül de yurtlara vardığında karar gelecek Bilkent in usulü bu YÖK yargıyı dağıtana kadar kendini bir şey sanmaca
Edit: YÖK kapatma kararını kesinleştirene kadar deprem haftası ders işlendi Perşembe veya Cuma günü dersler durdu sonra hibrit diyip komple online a geçmeleri ve bizi yurtlara getirip sonra online olunca geri dönmemiz yaşanmış olaylar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 2 Eylül 2023; 22:57:34 > -
Ben yolda öğrenmiştim ya online olduğumuzu , metrodan inip eve geri dönmüştüm
-
bence her zamanki gibi son dakika ertelerler sanırım ankarada sadece tobb ve bilkent kalmış tarihi değiştirmeyen -
Sabancıdan da açıklama yok hala -
Boun de 25 eylül diyor hala
-
İngilizce sınavları ne zaman hocam -
Atlama sınavı 12 eylül seviye belirleme 25 i hocam
-
Sabancı ile bizim 4 Eylül de o yüzden sınavı aradan çıkartıp sonra kararı açıklama ihtimalleri var bence de Boun konusunda fikrim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 3 Eylül 2023; 23:23:40 > -
Hocam bizim 25 eylül haftasını full oryantasyon yapacaklar büyük ihtimalle ardından dersler 2 ekimde başlayacak diye düşünüyorum
-
Bence 12 eylülde ertelenir Bilkent , bende o sırada yolda olurum çünkü o güne biletim var , 13 eylül günüde biletimi alır dönerim -
bence de -
Zaten bugün hazırlık sınavı vardı ayriyeten eğer geçemezsek bir daha mı seviye sınavına giricez
-
Ben yeni girişliler için konuşuyorum hocam bizim sınav 12 sinde
-
Sabancı nın akademik takvimi kontrol ediyordum orası da 2 Ekim olmuş bakalım bizimkilerin inadı ne zaman bitecek -
Ben her ihtimale karşı 12 Eylül biletimi aldım. Umarım yolda öğrenmem
-
19 eylül’den 2 ekim olmuş sabancı evet. 16 ve 23 eylülde konser biletlerim var odeon’da. Okul mağdur etmeden bırakmayacaktır heyecanla bekliyoruz.
-
Mağdur bırakmazlarsa şaşarım da içimde bir umut var PAE nin bitmesini bekliyorlar diye -
Duyduğuma göre Atılım kesin açacakmış sanırım 18 Eylülde. Atılımlı arkadaşlar doğrulayabilir mi ? -
12 eylülde gidicem kesin o gün ertelenir
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Biz bunu dedik çoktan 13 Eylül de yurtlara vardığında karar gelecek Bilkent in usulü bu YÖK yargıyı dağıtana kadar kendini bir şey sanmaca
Edit: YÖK kapatma kararını kesinleştirene kadar deprem haftası ders işlendi Perşembe veya Cuma günü dersler durdu sonra hibrit diyip komple online a geçmeleri ve bizi yurtlara getirip sonra online olunca geri dönmemiz yaşanmış olaylar |
Benzer içerikler
- tyt fizik kaç günde biter
- tyt türkçe nasıl fullenir
- matematiğin ilacı zorluk seviyesi
- yatay geçişte sene kaybı olur mu
- okuması en zor bölümler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X