< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilkent Hazırlık
-
-
evet bölüme direkt geçmek sıkıntı okulu tanımadan arkadaş ortamın olmadan vs
para problem değilse okunabilir ama seneye sağlam zam gelir
-
Hazırlık okumanı tavsiye etmem, topluluklara katılarak çevre edinebilirsin. Zaten hazırlık arkadaşlıkları boş oluyor. Çok fazla gereksiz tip var.
-
Kulup olur duz ilk sene havuzlari olur rahatlikla bulursun arkadas. Gir, maxini yap atlarsan ne ala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paralı olacak ise ben atlamaya çalışırdım.
Arkadaş sıkıntı olmaz.
İrregular olmak sıkıntı olur mu peki hocam? (Bilginiz varsa mbg özelinde)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
mbg özelinde bilgim yok hocam onun için offeringse bakabilirsiniz, sonbahar bahar dönemi için ön şartı olan derslerin açılma durumuna göre yol izleyebilirsiniz
-
Son kez up
Naber naptın? Yarın writinge giriyom ben
Selamlar arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için bir sorum olacaktı. Hazırlıkta sınıf seviyeniz belirlendikten sonra derslere katılmayıp ielts skoru(6.5) sunduğumuzda kabul ediliyor mu bu hem dönem içinde oluyor mu yada kur sonunda kaldığımız kesinleştikten sonra mümkün mü
ikinci konu ise kaldığımızda yada devamsızlıkta burs hakkımız sona eriyor mu
cevap verirseniz sevinirim öğrenci işlerine sordum farklı cevaplar aldım ve yönetmeliğe baktım açık bir yanıt bulamadım
Saygılarımla
-
İstediğin zaman sunabilirsin ielts’i ama zaten okul sadece okulda yapılan ielts’leri kabul ediyor, onların da tarihleri belli. Gerekli puanı alırsan derslere devam etmene gerek yok, benim zamanımda böyleydi en azından.
teşekkürler kaldığımız zaman burs kesiliyor mu peki bir bilginiz var mı
-
idp nin yada british councel ın kendi merkezlerinde olan sınavı kabul etmiyor mu yani
-
Edilmiyor bilkentin kendi IELTSine girmen lazım
hazırlık için 2 yıl hakkınız var, devamlılık gerekiyor.
-
Atladım hocam, sen naptın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X