Türkiye'nin en zor hazırlıkları arasında anılan Sabancı hazırlıkla ilgili sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. |
Sabancı Hazırlık
-
-
Hangi seviyeye kadar çıkarıyorlar
Speaking pratiği yapma ortamı var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Knk ne yaptın, yks girdin mi.
-
yok knk devam burdan sjj
-
b2+ diye iddia ediyor kendileri
hocalar oral assessmentlar yaklaştıkça bolca yaptırıyor sınıfta ama istedikleri seviye için (bence) dışarıda attıkları örnek çalışmalardan konuşmak lazım bireysel olarak
ek olarak b2+ olayına baya takıklar eğer a1 falan başlarsan yazın da hazırlık okutuyorlar toplam 3 dönem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QeduxxSA -- 24 Ağustos 2023; 0:27:58 > -
Hocam ingilizcem iyi seviye, 1. sınavı geçebileceğimi düşünüyorum 2'ye hak kazanıp girmezsem nolur? Şehir dışından geleceğim çünkü. 1'i geçip 2'yi geçemeyenleri Rota 3'ten başlatıyolarmış direkt 1'i geçip 2'ye girmezsem yine Rota 3'ten başlar mıyım?
-
2. sınava hak kazananlar hazırlığı atlamaya şans kazanıyor, r3 kazanıp o sınava gireni de gördüm r4 kazanıp da o sınava girmeye hak kazananı da gördüm, direkt oda arkadaşımdan biliyorum cocuk girdi 2.ye ama geçemedi r4 başladı sonra, özetle r4 bile baslayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QeduxxSA -- 24 Ağustos 2023; 0:38:45 > -
Okul yurt ayarladı ama 2. sınav sabahtan öğlen üçe kadar sürüyor uğraşmaya değer mi bilmiyom, tek dönem okumak istemiyorum zaten 1'e girip geri dönerim herhalde
-
o zaman girme boşver, sorun olursa ekstra oryantasyondayım suak standına gelirsin
-
word list var mı hocam sabancı hazırlığın vocab listesi
-
2018-2019 döneminde oldukça kolay olduğunu söyleyebilirim. Pandemi ile birlikte sınavların online yapılması ve kalitenin düşmesinden dolayı sanıyorum son birkaç yıldır oldukça zorluyorlar. Ama istikrarlı ve odaklı bir çalışmayla en fazla 3 dönemde yani (fall+spring+summer) bitirilebilir.
-
Var isterseniz atarım hangi rota başlarsanız
Summer schoolda cok zorladıkları icin her sınıfta 3-4-5 kisi gecti bu da ortalama olarak %30-35i geçti anlamına geliyor.
sadece oyun oynayıp, haberleri yabancı kaynaklardan takip ederek c1 oldum. boş yere milletin gözünü korkutmayın.
kime ve neye göre c1 diyecekseniz toefl 103
-
Bu %70 kaldıgı gerçeğini değiştirmiyor, ne gerçekse onu söyledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QeduxxSA -- 29 Eylül 2023; 10:51:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X