Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet itü hazırlığı atlayan atlamış olan tanıdığı olan falan var mı? Atlamayı düşünüyorum ama arkadaş çevresi hazırlıkta kazanılıyomuş şimdi arkadaşsız kalmak da istemiyorum irregular olmak hakkındaki düşünceleriniz ne??? İtülüler bi el atsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yok mu

• Neden atliyosun heralde ingilizcen çok iyi

İyi degilse atlama. Hazirlik boşuna okutulmuyor sıkıntısını sen çekersin. Bölümünü bilmiyorum ama çoğu bölümde ingilizce önemli. Hatta bazi dersler ing olabiliyor bölümüne göre.

• Selamlar itüde elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum 2016 girişliyim. Hazırlık okuyup bitirmiş bulunmaktayım. Sana tavsiyem ingilizcen hangi seviyede olursa olsun hazırlık okuman olacaktır. İki tane neden var. Birincisi lisedeki ingilizce ile bu öğrenilen ingilizcede baya bi fark var. Hatta şunu söyleyeyim hazırlık okumadan essay(makale) yazman biraz sıkıntı olacaktır. İkincisi bana göre üniversite hayatının en güzel yılı hazırlık olacaktır.arkadaş edinme olsun partilerde eğlenme olsun bunların hepsini ancak hazırlık okurken sorun olmadan yaparsın. Sınavları dert etme az bi ingilizce bilgin varsa sınavlara sadece bir gün önce çalışıp iyi bi puan alırsın. Kesinlikle hazırlık oku pişman olmazsın...

• Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Şuan uolp ile giren bi tanıdığım yok maalesef

• Zaman kaybı diyen de var. Çevreyi sosyalsen edinirsin sırf çevre için hazırlık saçma. Parti falan tamam ancak onun vereceği tembellikle lisansa başlayacaksın unutma.

Edit: Irregular olan kaç tane arkadaşım varsa hepsi lanet bir şey diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 9 Ağustos 2017; 16:6:13 >
  • Mad_Jak kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sosyal değilim açıkçası ama çok asosyal de değilim orta bişeyler. İrregular olmak beni de korkutuyor ben internette yaptığım testlerde upper intermediate çıkıyorum hadi azcık yüksek göstersin intermediate olayım, büyük ihtimalle ocakta geçip irregular olmam gerekecek irregularlık korkutuyor işte beni de. Sosyallik olayı da korkutuyor herkes hazırlık okuyor mu atlayan olmaz mı acaba

• Hocam ben de atlamaya çalışacağım, bir sürü klüpler falan var. Mutlaka arkadaş çevresi yaratabiliriz diye düşünüyorum
  • Atlarsınız da ilerde ingilizce akademik metin yazarken bunun dezavantajını da görürsünüz.

• Zaman kaybı.

• TheMechanicalEngineer kullanıcısına yanıt
    İTÜ'de 3 tane ders var o konuyla ilgili alınması gerekli olan. Geçsen de geçmesen de her türlü aşina olmak zorunda kalınıyor zaten.

• hazırlık dersleri hangi kampüste oluyor ?
  • Schrödinger Erwin S kullanıcısına yanıt
    Maçka kampüsünde hocam

• Pilot98 P kullanıcısına yanıt
    hocam ayazagından oraya ulasım nasıl ?
  • Schrödinger Erwin S kullanıcısına yanıt
    Hocam metroya binip osmanbey durağında inip İstasyonda pangaltı çıkışından çıkman gerek. Sonrasını ister sorarak ister harita açarak bulabilirsin. Gördüğüm kadarıyla istanbula dışarıdan geliyosun. Sana tavsiyem trafi uygulamasını telefonuna indir istediğin yere nasıl gideceğini uygulamada sana gösteriyor. (kendim yaptığımdan biliyorum :)

• Pilot98 P kullanıcısına yanıt
    Eyyvaaallah sağolasın , aynen öyle , öğrencem inşallah
  • http://www.ydy.itu.edu.tr/duyuru/gecmis-yeterlilik-sinavi-sorulari/
    Hocam şuradan sınavı bir çöz bakalım ne seviyedesin?
  • itüdiriliş İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ekonomideyim 60 kişilik bölüm. Açılır mı sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.