var mı böyle bilgi sakarya için 10 bin liraymış yaklaşık. itü makineden de 12 bin civarı ortalama dediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İtü,Odtü,Hacettepe eem mezunları kaça başlıyor
-
-
odtü ee-ceng çap mezunu arkadaşım 25 e başladı bir teknokent şirketinde
-
genellikle 12-13 arası. sakaryalı arkadaş yalan söylemiş. en iyilerine verirler o parayı, kalanlar 8'e başlar. yazılımcılar hesabın dışındadır. daha birinci sınıfta zaten senelerdir sektörde olduğu için direkt projelere alınan çocuklar var. hocalar sınıfa girer girmez birkaç ders süzer, kimin background'ı var anlar, üst sınıflara bildirir. onlar da o elemanı alır aradan.
-
ODTÜ'de ee-ceng çapı yapmak mı ? Yürüyemiyor taş*aktan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama bu çok az
-
Benim de bildiğim biri var, her yiğidin harcı değil gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adafdafafafa yuh la ben o kadar odtüde cap yapıcam (en iyi bölümleriyle)
bi sirket bana siirt tıp mezunu pratisyenden az para vericek
yemin ediyorum kafayı yerdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Net ortalama 16 civarıdır diye düşünüyorum uc okulu da toplayinca
Ülkede koyun un bile geçim sıkıntııı var
Vay amk.
Paraya değil çapa
Gun 24 saat deil mi ya kutupten cikmadi hrld
Birini de geçen twde gormustum. Bunlar sosyal medyada da aktif dusundugum gibi izole degiller helal cidden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 14 Aralık 2022; 20:54:8 >
çoluk çocuk kaynıyor burda. açılın.
itü, odtü ve ytü makina mezunları ortalama 20k civarına başladı bu sene. eem'nin de aynı bu seviyelerde olduğunu düşünüyorum. ha siz gidip de saçma sapan şirketlerde başlarsanız tabii ki de 7-8k gibi sayılar görürsünüz. düzgün şirketler en az 15k veriyor, ki bu bile rezalet bi para.
-
bu konuyu gördükten sonra bi kere daha iyi ki tıp okuyorum diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 14 Aralık 2022; 21:54:33 >
Sakarya'da mı okudunuz? Yazılım okuyorum SAÜ de o yüzden merak ettim
kanka kuyruk acın mı var
-
ahahshaha ne 8’i olum? 8’i en kötü yatana veriyorlar saüde
Asgari ücret
-
sallıyor awk, sakarya böyleyse alttaki okulları düşün bir de. 9-10 bin liraya başlıyorlar ortalama. iyileri 12-15 arasını görüyor. saü böyleyse alttakileri düşün, otokarda, otosanda,baykarda baya çalışan saülü var. kazananamış bu arkadaş 150k mı ne yapmıştı laflıyor. saünün istanbuldaki top uniler hariç bir de hacettepe tobb hariç geri kalır bi yanı yok. linkedinden bakabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çoluk çocuk kaynıyor burda. açılın. itü, odtü ve ytü makina mezunları ortalama 20k civarına başladı bu sene. eem'nin de aynı bu seviyelerde olduğunu düşünüyorum. ha siz gidip de saçma sapan şirketlerde başlarsanız tabii ki de 7-8k gibi sayılar görürsünüz. düzgün şirketler en az 15k veriyor, ki bu bile rezalet bi para. |
adafdafafafa yuh la ben o kadar odtüde cap yapıcam (en iyi bölümleriyle)
bi sirket bana siirt tıp mezunu pratisyenden az para vericek yemin ediyorum kafayı yerdim |
Benzer içerikler
- eyüp b ekşi
- devlet dershaneleri ücretsiz dershaneler
- aynı şehirde kyk yurt çıkar mı
- 9.sınıf kaynak önerileri anadolu lisesi
- tıptan daha zor olan bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X