Rica ederim. Evet maaşlar ay bazında yakın ama dediğim gibi büyük ss şirketlerinde çift maaş durumu olduğu için totalde daha yüksek bir para kazanıyordur orada yeni işe başlayan bir mühendis. Tabi hayatta her şey para değil şahsen ben büyük ss şirketlerinde yaratıcı olmanın zor olduğunu ve yapılan işten tatmin olmayacağımı düşünerek tercih etmedim ama edenlere de ülkenin ekonomik durumunu düşününce hak veriyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İtü,Odtü,Hacettepe eem mezunları kaça başlıyor (3. sayfa)

-
-
Anladım sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük-sanayi şehirlerindeki kurumsal firmalarda iyi maaşlar döner. Başlangıç ücretleri 2 asgari falandır ortalama. Savunma sanayide 3 asgariye kadar çıkabilir. Bazıları 3 ayda bir prim de veriyor. Araştırmanız lazım. Şu mühendis bu kadar alır diye bir şey yok. Parayı veren firmadır. Bazıları mühendise değer veriyor, bazıları vermiyor. Aynı emeğe 10 veren de var 30 veren de. Nasip kısmet biraz bu işler.
-
Asgari ücret
konu 6 aylıkmış, sayıların çok hızlı outdated kalması üzücü
-
ben anlamıyorum dayı,
ytü ile odtüyü nasıl aynı kefeye koydun?
ytüde bu oran %30’sa odtüde %80’dir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olm siz cam fanusta mi yaşıyorsunuz gidip piyasayı bilmeden konuşmayın lütfen öyle uzaktan göründüğü gibi değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olm fark etmiyor anla şununartık
İTÜ de olsa Bilkent de olsa YTÜ de olsa aynı işe aynı para
Sakarya mezunu aynı yere girdi diyelim o da aynı para
çevremdeki insanların hepsi aynı miktarlara başladı. hepsi aynı şirketlerde çalışıyor. zaten aynı şirketlerde çalışan adamlar da aynı paraları alıyor. ayrıca istanbulda 1000 tane pozisyon varsa ankarada 500 var. bu yüzden istanbuldan mezun olanlar daha yüksek miktarlara başlıyor çünkü piyasa daha canlı.
-
ben odtü ee bitirdim 2 sene önce 10k alıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X