Şimdi Ara

Bilkent,Odtü,Boğaziçi mühendislik mezunları nerelerde çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar adamlar o kadar puan alıyor niye tıp değil de burayı yazıyorlar buraları bitiren nerelerde ne kadar maaşa çalışıyor hep merak etmişimdir

• arkadaşlar puana/sıralamaya göre değil de istedikleri bölümü seçmek istedikleri için seçiyorlar bölümlerini. Bu seçimde bile kafalarının çalıştığını anlayabilirsin. Sonradan vay efendim ben tıp sevmiyordum ama parası iyi diye geldim bırakacağım bu bölümü aslında benim istediğim mühendislikti...bla,bla..demiyorlar.
  • Odtü itü bilkent şişirilmiş bir balondur aksini iddia edene yemek ısmarlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

arkadaşlar puana/sıralamaya göre değil de istedikleri bölümü seçmek istedikleri için seçiyorlar bölümlerini. Bu seçimde bile kafalarının çalıştığını anlayabilirsin. Sonradan vay efendim ben tıp sevmiyordum ama parası iyi diye geldim bırakacağım bu bölümü aslında benim istediğim mühendislikti...bla,bla..demiyorlar.

Bu ne saldirganlik ?

Boğaziçi müh. Mezunu işsiz parasiz kalmaz Hocam diğerlerini bilmiyorum. Şahsen, Eğer 2k gelse babam seçim yaptirmadan mühendisliğe yollardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Odtü itü bilkent şişirilmiş bir balondur aksini iddia edene yemek ısmarlıyorum

aksini idda ediyorum 1 porsiyon iskender,mevsim salata ve ice tea şeftali lütfen

• soruya bak. Bu zihniyet yuzunden istemedigi halde tip okuyan birsuru insan var.

• Kardeşler Tesisat -Bilkent yarı burslu bir aile dostumuzun oğlu

Devran Kaporta-İtü imalat mezunu bir tanıdık ama ort düşüktü

Odtü bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOĞAZİÇİ vs ODTÜ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç yıllık muhabbet yetti artık. O kadar şey yazıldı çizildi onları oku

• quote:

Ben de aksini iddia ediyorum, aynısından ama iskender 1.5 olsun

• Kişiye göre değişir. Çok başarılı mezunları silikon vadisinde çalışabiliyor veya top 20'deki okullardan kabul alabiliyor.

İyi üniversite mezunu mühendis yöneticiliğe geçmeye başladığında çok para kazanır.

Tıp daha garanti meslek. Okuması bence biraz daha kolay. Ezberle geç mantığı bilgisayar mühendisliğinde işlemiyor.

• quote:

Bilkent,Odtü,Boğaziçi mühendislik mezunları nerelerde çalışıyor?

Arkadaşı anlamaya bile calışmayalim

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Oralarda gorevleri ne ki ? Ozellikle kaportaci arkadasi merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Oralarda gorevleri ne ki ? Ozellikle kaportaci arkadasi merak ettim

Ciddiye almayın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Kişiye göre değişir. Çok başarılı mezunları silikon vadisinde çalışabiliyor veya top 20'deki okullardan kabul alabiliyor.

İyi üniversite mezunu mühendis yöneticiliğe geçmeye başladığında çok para kazanır.

Tıp daha garanti meslek. Okuması bence biraz daha kolay. Ezberle geç mantığı bilgisayar mühendisliğinde işlemiyor.

Evet bilgisayar muhendisligi basli basina bir evren ve bir seyler uretiyorsun ama tipa sadece ezber demek bence biraz acimasizca.Mesela biyolojiyi sadece ezberden ibaret gormek gibi bir sey.Her fonksiyon birbiriyle orantılı,birbirini tamamliyor o yuzden ezberle gec mantigi yanlistir ki oyle yapan bir öğrenci basarili olamaz zaten..

• Sadece mühendislik veya tıp ile alakalı değil bu olay, insanlar sırf kolay iş bulma imkanı var diye sağlık seçip 2 yıl sonra "kan göremiyorum yapamıyorum" diyor.

Bence herkes kendi ilgi alakasına ve puanına uygun mutlu olabileceği işi seçmesi gerek, tıp okuyup hastaya temkinli yaklaşan nice doktor çalışan var.
  • quote:

Buyur?

• Nerde mi çalışıyorlar? Basit: İlkokul 2'den terk bir işadamının şirketinde çalışıyorlar.
  • Selçuk üni best.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Selçuk üni best.

Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği > ODTÜ İnşaat Mühendisliği

Bu kadar iddialıyım

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    Boşuna best demiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.