< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Yıl olmuş 2019 hala sabancı diyen var
|
kimsenin kendini kandırmaya ihtiyacı yok, tabii ki de piyasada ''çoğu'' zaman altta kalırsın.
|
Kainatta Sabancı'nın vizyonunda bir üniversite yok farkında mısın? Özellikle de computer science için. Sen durumun farkında olmayabilirsin bu gerçeği değiştirmiyor.
|
Hocam Sabancı dan çıktığımız an para basmaya başlıyor muyuz ? Öyle bir duyum almıştım.
|
Lan 130 k dan afamları pc muhendisi yapan üniversteden bahsetme bana :Ddx
|
Aşağıda kalmaz hocam, biraz şans meselesi. Her üç üniversitede de zeki arkadaşların olacak. Ama şansına ileride çok işine yarayacak bağlantılar kurabilirsin bunlardan birinde. Hocalar sana çok farklı kapılar açabilir. İTÜ biraz daha sanayi üniversitesi. Örneğin başvurduğun şirketin müdürü İTÜlüyse seni alma ihtimali daha yüksek olabilir. ODTÜ akademide iyi. Boğaziçi ise bir prestij markası olarak görülüyor ülkede. Yani hepsinin öne çıkan yanları var ve bu biraz da şans faktörüne bağlı. Boğaziçi İTÜ'den iyidir diye kimse diyemez. Çünkü farklı konseptteler, farklı işbirlikleri var, vizyonları bile farklı. Sen sana en uygun olan vizyona göre ve akademik kadrolara bakarak tercihlerini yap. Ondan sonra hangisi gelirse gelsin aşağıda kaldım diye düşünme. Hepsi gayet iyi üniversiteler. Hepsi çok iyi fırsatlar sunar.
|
"PC Mühendisi" değil computer scientist yapıyor ama sen bilirsin
|
3u denk falan degil hocam.Odtu cok daha iyi bir universite diger ikisine gore.
|
Hocam kesin duyum aldım geçen gün mezun olan bir Sabancılı arkadaştan. GPA 3.85+ ise 3 tane İTÜ'lüyü birleştirip 1 tane ODTÜ'lü craftlayabiliyorsun.Boğaziçili craftlamak istersen biraz social skill kasman gerekiyor çünkü Tuzla malum sosyal hayata biraz kapalı olduğundan statların düşük kalıyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukdoner_651 -- 27 Haziran 2019; 11:0:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|