< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İTÜ EHB vs ODTÜ EE
-
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul sizi mutlu edecek hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam İTÜ istiyorsanız çok düşünmeyin kafanız karışır. ODTÜ EE daha iyidir belki ama İTÜ EHB de kötü değildir, üzmez bence.
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
itü yaz kanka 😈bee
hahaha hocam :)
itü yazdım zaten de yine de sormak istedim
bana büyük iyilik ettin ha hem de kendine benim istanbula gelme fırsatım yok olsa 1 2 odtü itü sırası önemsiz kafam rahat olurdu
ikisi de güzel ama kendini heliştirmene bağlı her şey ne diyim hakkında hayırlısı olsun
İstanbul'u seviyorum sonrası okumadım
İTÜ yapıştırrrr
Hayırlı olsun.
-
hocam İstanbul etkisi bu kadar önemli mi? ben de İstanbul istiyordum hep ama güzel yerler gelmeyince Bilkent veya İstanbul'da düşük yerler arasında kaldım
-
Para varsa Bilkent yapıştır, bizden İstanbul'da çalışmaya başlayan veya staj yapan baya var, keza tersi de geçerli
bilkent ee koç ee boun ee itü ehb odtü ee kaç ile kapatır sırayla tahmin yazabilecek var mıdıır
hocam şehir etkisi dediğimiz, en azından benim kast ettiğim, iş bulma olasılığından ziyade üniversite yaşamını nerede geçirmek istediği yoksa odtü eee'den de istanbuldan iş gayet rahat bulunur
Hocam bence üniversite hayatı açısından bakmak gerek.
İş, eğitim vb. konusunda Bilkent'in İstanbul'a göre geri kalacağını sanmıyorum.
Bu konular artık kişilerin kendi tercihi diyorum ben.
"T p Tier" üniversiteler için fazla söylenecek bir şey yok.
-
top tierler fark etmiyo dediği gibi ama bilkent uluslar aradı bağlantılar ciddi sağlam daha iyi bir derece yapsaydım dülünebilridim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X