Şimdi Ara

Bilkent Endüstri mi yoksa Bilkent CTIS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal 976.sı oldum. Sabancı’yı eledim. Boğaziçi ve ODTÜ’yü burs vermedikleri ve yurt sıkıntısı olduğundan eledim yoksa ODTÜ EE’yi düşünüyordum fakat aile durumum çok iyi değil. Öğrencilik hayatımında maddi konuları düşünmemek için Bilkent’i seçeceğim.

Gel gelelim bölüm seçimine. Spesifik bir ilgi alanım yok. Sayısalda iyiyim. Endüstri mühendisliğinin işletmenin sayısal hali olduğu söyleniyor. Akademik kadrosu da iyiymiş fakat derslerini incelediğimde çok ısınamadım. Ama ne de olsa köklü bir bölüm.

Öte yandan ctis’i de ciddi olarak düşünüyorum. Uygulama ağırlıklı eğitim vermesi, görece kolay olması sayesinde ilgi alanıma daha fazla yoğunlaşacağımı düşünüyorum fakat bazı kişiler tarafından eleştirilmesi soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

Hedefim amerika’da iyi maaşlı çalışan biri olmak. Teori, akademi, bilim cart curt gibi hedeflerim yok.

Bu amaçlar doğultusunda hangisi daha uygun olur?

• Ctis yaz.

Curriculuma ek math dersleri ve ilgini çeken alandaki cs altyapsını sağlam tutup 3. sınıftan itibaren çalışırsın. Mezun olunca da ver elini silicon valley.
  • İtü ceng yaz burs da veriyorlar diye biliyorum. Bu sıralamaya ctis yazma bence

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 21 Temmuz 2024; 11:38:33 >

• ilk 1000den ctis yazılıyo helak olucaz
  • Hocam endüstriye kim işletmenin sayısal hali diyor
  • AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH CTIS YAZ SEN
  • https://forum.donanimhaber.com/bilkent-endustri-dersler-ve-konulari--149960081
    Al su konu belki fikir verir, şu derslere bakıp nasıl azmaz bi insan yazılım diye kudurdu herkes
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Şu konuyu görünce mezuna bırakasımız gelmişti

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/watch?v=ZXxUzTygzdc

bu adam bilkent endüstri'yi bırakıp ctis'e geçiş yapıyor

sonuç olarak kendisi mezun olur olmaz londra meta'da software engineer olarak işe başlıyor.

• forumun yarısı benim yan hesabım zaten.

sen kimin feykisin 2 gün önce üye olmuşsun

• Kardeş kim neyi yazarsa yazsın bana ne maaş mı bağladılar. Ama bölümü boş yere karalayanları görünce sinirleniyorum.

ctis’e kurban olun.

• skjdksoxkshd

son cümle beni bitirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 19 Temmuz 2024; 19:34:33 >
  • itü ceng yazılır gibi o sıralamaya cengi seviyorsan

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

sen endüstride değil miydin niye önermedin?

• Açık ara endüstri yani (bu ikisi arasında kaldıysanız) Endüstriden pek çok alana kalabilirsiniz (data science, quantitive finance, ekonomi, ml- AI, danışmanlık vb.). CTIS te bu imkan daha kısıtlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.