Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ Mİ İTÜ ENDÜSTRİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok arada kaldım ikisini de yazarsam %100 ingilizce yazacağım ama hocalarım endüstri boğaziçi koç bilkent harici okunmaz diyorlar fikri olan var mı?
    edit: kimya mühendisliği de sene boyunca aklımdaydı kimyayı çok severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbessa -- 21 Haziran 2019; 13:54:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimya yaz geç itü end kötü oldugundan değil o da güzel bölüm kimya ile aran iyise zaten boğaziçini tercih edeceksindir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iş bulma-maaşlar konusunda çok tereddütüm var kimya için

• barbessa B kullanıcısına yanıt
    Kendini geliştirirsen klişesini söylemicem ama türkiyede zaten garantin yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tıp yaz
  • Bouncer535 kullanıcısına yanıt
    ailemden birisi doktor ve o zorlukları gördükten sonra yazmayı düşünmüyorum hiç

• ben de aynu ikilemdeyim sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hangi zorluklarını gördün merak ederek soruyorum
    psikolojik olarak okuma sürecinde zaten çok yoruldu. şu an meslek hayatında ama nöbetler vs bir türlü dinlenemiyor bana da hiç önermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maddi durumun el veriyorsa sırasıyla sabancı,koç ve bilkent tercihlerini göz önünden geçir.
    tamam tıp zor ama bounda herhangi bir bölümü okumak da kolay değil. Bunun dışında mezun olunca özel sektörde çalışacaksın yine kendine çok vakit ayıramayacaksın ve tıp kadar maaş beklentin varsa %90 hüsrana uğrayacaksın. Haa ama yok ben kimyayı severim sevdiğim mesleği yaparım diyorsan boğaziçinde okumak gerçekten ayrı bir haz veriyor insana.
  • yinemimezunakaldim kullanıcısına yanıt
    üç okul da evime gerçekten çok uzak ve yurtta kalmak bir seçenek değil bençm için :( önerin için teşekkürler

tabii ki başlangıç maaşı tıpla kıyaslanamaz ama zamanla yükseleceğini düşünüyorum

türkiye de çokta yükselmiyor bir ömür vermen gerekiyor
  • Bu noktada hangi bölümü istediğine karar vermen gerekiyor çünkü ikisi farklı bölümler. Mesela ben itü endüstri seçerdim çünkü şuan endüstri müh okuyorum :D evet boun çok prestijli bir okul ama ilerde yapacağın meslek söz konusu şuan. Evet belki itü bir boun koc vs standartında olmayabilir mesela endüstri mühendisliği açısından ama bana göre sabancı koç itü ODTÜ boun bilkent bu 6 okul temel 3-4 mühendislikte pişman etmez.

• darkblade36 kullanıcısına yanıt
    hocam bence boğaziçi kimyada pişman etmez bu arada sizin okulda CS 115 de object oriented işliyorlar mı birde CS 281 in syllabusunu merak ettim bilgin var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bouncer535 -- 21 Haziran 2019; 19:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

hocam bence boğaziçi kimyada pişman etmez bu arada sizin okulda CS 115 de object oriented işliyorlar mı birde CS 281 in syllabusunu merak ettim bilgin var mı
    Katılıyorum sonuçta Boğaziçi ve cok da spesifik bir mühendislik dalı değil kimya(hoş boun da o tarz bölümler yok pek mesela mekatronik). Diğer sorularına ise bilgisayara geçince bakayım şuan mobildeyim.

• İtü endüstri kesinlikle

• Hocam kimyayı severim demişsiniz ama kimyayı sevmek ayrı bir ömür boyu kimya ile uğraşmak ayrı şeyler.Bunu göz önünde bulundurarak tercih yapın bence.

• Kimya mühendisliği sonrasi bircok is dalı var ilginiz varsa pisman olmazsınız ki bence bogazicinde okumak cok avantajlı cok daha farklı alanlara dahi yonelebilirsiniz ancak itu endüstri de cok iyi bir yer endüstri icin yani iyi hocaları var tamamen ilginize baglı olay yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.