Şimdi Ara

Bilkent Uluslararası İlişkiler/ Ankara ya da İstanbul Siyasal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çok kısıtlı zaman kaldı ve ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum. Sene başından beri hukuk ya da siyasal bilimler düşünüyorum. Ama sıralamam 38k geldi, yarı burslu ya da devlette bi hukuk fakültesi tutmuyo. Bilkent yarı burslu uluslararası ilişkiler düşünüyorum ama hazırlık hakkında çok çeşitli şeyler duydum. Bir sene hazırlık okuyup çalışırsan geçersin diyen de var yıllardır geçemeyen var, çok zor diyen de. Anadolu lisesi mezunuyum, okulda öğrendiklerim dışında kendim de çalışıyorum. İnternetteki sınavlara göre B1 ve B2 düzeyi çıkıyorum. Cope için diyebiliceğim writing konusunda sıkıntı yaşamam ama listening'de not almak ve use of english bölümü beni çok korkutuyo. Hazırlık okuyup hazırlığı geçemezsem diye çok korkuyorum. Sizce bu stresi yaşamak yerine İstanbul siyasal ya da Ankara siyasal mı yazmalıyım? Buraların dezavantajı tabi ki İngilizce eğitimi ve iş bulma sıkıntısı olucak. Babam ücretli hukuk da yaz dedi, İstanbul'da okumakla aynı şeye denk geliyo diye. Ama oranın ücretinin de fazla geliceğini biliyorum. İki gündür stresten ölmek üzereyim lütfen yardım edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.