Şimdi Ara

Diş Protez nasıl bir bölüm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turgut Özal tam burslu diş protez kazandım. Bu bölüm nasıl bir bölümdür geleceği var mı, maaşı iyi midir, okuması kolay bir bölüm müdür ? Lisans mezunuyum yüksek lisans yapmaktayım 2013 ösys sınavında bu bölümü kazandım herkes iyi dedi bu bölüme ama sizce nasıl bir bölümdür ? Ayrıca Turgut Özal üniversitesi nasıl bir üniversite onu da bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim :)

• Turgut Özal üni. hakkında bilgim yok ama Diş Protez Teknolojisi bayaa iyi bi bölüm. Protez tasarlama yapma gibi bi işti. Geleceği olan bi meslek. Zaten diş bu yani, ölmeyen bi meslek bu yüzden.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim :)
  • kortizol kullanıcısına yanıt
    ne yaptın istanbul ünide tutabilir ondan soruyorum iş imkanı nasıl
  • Merhaba arkadaşlar ben 2023 yılından geliyorum 6 sene önce mezun oldum İstanbul'da okudum istanbulda iş bulamadım ve mesleği bıraktım 12 yıl önce yazılan yorumları görünce duygulandım (şaka değil) ve bir şeyler yazmak istedim benden sonra bu bölümü okumak isteyecek (sakın öyle bir hata yapmayın) kardeşlerim için bir şeyler yazayım dedim . Arkadaşlar öncelikle sakın tercih etmeyin iş miş yok kesinlikle külliyen yalandır , ataması falan yok kanatlı hayvan bilimlerinin ataması daha çoktur emin olun . Eğer 40 yaşında ciğer problemi yaşamak istemiyorsanız , yaşıtlarınız çoçuklarıyla gezerken siz hastane hastane gezerek kazandığınız paradan daha çok masrafı doktora vermek istemiyorsanız bu mesleği okumayın çünkü toz ve kimyasal madde ile haşır neşirsiniz üstelik bu işverenin umrunda değil adam parasına bakıyor zaten kendiside gelmiyor korkudan işyerine , Okumasıda çok masraflıdır. iş yeri açma hayali olan arkadaşlar dolardan haberiniz vardır inş eğer yoksada 2 milyon tl gözden çıkarın en ufak lab için köpek kulubesi gibi bir yer için cihazlar çok pahalı kimyasal maddelerde bir okadar pahalı , ha aklıma gelmişken bu arada istanbul hariç hiç biryerde iş bulamazsınız Türkiyenin istediğiniz büyük şehrinde yaşayın istanbul hariç aç kalırsınız kaldı ki eğer usta iseniz iş bulursunuz yani 8-10 senlik çalışma geçmişiniz varsa , el işi çok önemli bir nevi heykeltıraş mesleki terimle . Arkadaşlar gidin yazılım okuyun 2 senelik daha iyi arkadaşlarım okudu yurtdışına topukladılar ben burda kaldım İşsiz fabrika köşelerinde sürünüyorum ki benim ortalama 4 üzerinden 3.6 idi . şok ,bim, a 101 dolu benim meslektaşlarım ile . SİZ SİZ OLUN BAŞKA BÖLÜM YAZIN SAKIN BİR ANLIK HEVESLERE KANMAYIN 3 KURUŞLUK İNSANLAR SİZİNLE DALGA GEÇİNCE BENİM NE DEDİĞİMİ O ZAMAN ANLARSINIZ (İNŞ SİZİN BAŞINIZA GELMEZ PROTEZ BÖLÜMÜ GİBİ BİR BELA ) SAĞLICAKLA KALIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 YIL OKUDUKTAN SONRA BİM VEYA A 101 E GIRME GARANTİSİ VEREN BİR BÖLÜM . ÜSTELİK OKULU BIRAKMAZSAN EĞER ÇÜNKÜ SANILDIĞI GİBİ DEĞİL KESİNLİKLE ÖNERMEM ÇOK İYİ ATAMALI DİĞER SAĞLIK BÖLÜMLERİ VARKEN NEDEN EL İŞİ GEREKTİREN MASRAFLI BİR BÖLÜME GİTMEK İSTERKİ İNSAN , İŞ FALAN YOK YANİ ATAMA FALAN BEKLİYORSANIZ HAYAL

• 4 SENE ÖNCE MEZUN OLDUM , ANKARADA OKUDUM İŞSİZİM , ASKERLİKTEN SONRA ZİNCİR MARKETLERDEN BİRİNİN ŞUBESİNDE REYONCULUK YAPIYORUM BÖLÜMDEN KIZ ARKADAŞIM DA YAN GÜZELLİK SALONUNDA ÇALIŞIYOR ABLASININ YANINDA 😞😞 ZOR BİR BÖLÜM DİĞER BÖLÜMLER GİBİ DEĞİL İŞ OLANAĞI ÇOK AZ YOK GİBİ HATTA ATAMA İŞİ DE NANAY OLDU GİTTİ TAVSİYE ETMEM ERKEKSEN MESLEK ÖĞREN BABANIN İŞİNİ DEVAM ETTİR İLLA OKUCAM DİYOSAN KAL BİR SENE DAHA ÇALIŞ NEDEN Mİ ÇÜNKÜ BİR SENE ÇALIŞIP 30 SENE RAHAT YAŞARSIN, AMA ÖNÜ AÇIK OLMAYAN BİR MESLEĞE GİDEREK RAHAT FALAN YAŞAYAMAZSIN K.B , KIZ İSEN ZATEN GENELDE ERKEKLER KADAR KARIŞILMAZ KIZLARA RAHATÇA BİR SENE DAHA HAZIRLANABİLİRLER ÖĞRETMEN DOKTOR OLUN DAHA İYİ BOŞVERİN PROTEZİ

• ARKADAŞLAR YOUTUBEDE VİDEO ÇEKEN MAYMUN CHARLİDEN DAHA DÜŞÜK ZEKALI AŞKO KUŞKO KIZLARA İNANMAYIN ZENGİN KOCA BULUP VİDEO ÇEKİYORLAR PROTEZ HAKKINDA , MESLEĞİ ÖVÜYORLAR TABİ ÖVECEK NE DESİN SİZE BEN 2 SENE BOŞUNA OKUDUM PİŞMANIM MI DESİN EGOSU İZİN VERİR Mİ SİZCE

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.