Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

burslu arkadaşlara 91deki ranzalıları tavsiye etmem ekonomik olarak zorlamıyorsa aradaki farkı verip karyolalıda kalın

Edit: +1 Kapsamlı burslular artık karyolalıda kalamıyormuş vay be.

Şuraya kalın bir şekilde yazayım da Doğu'da yurdun nasıl seçileceğini:
    92.yurt- daha az insan daha büyük odalar hepsi karyolalı iki kişilik
    91.Yurt- daha fazla insan küçük odalar bazıları ranzalı bir,iki, üç,dört kişilik odalar

Dolayısıyla çoğunuz 92'yi isteyecektir.

Bir kişilik odada kalacaksanız:
  • 92'deki suite oda dışında tek seçenek 91 ki 92'deki o oda da muhtemelen dolu olacak.

İki kişilik odada kalacasanız ve direk 91 verirlerse, kayıt kuyruğunda 92. Yurt'ta ısrar ediyorsunuz;

• 92'ye yerleşebilirseniz, tuvalet ya da mutfak yakınında olmayan odalardan birini seçiyorsunuz. Ardından eğer bir arkadaşınızla kalmak istiyorsanız onun ismini yazdırıyorsunuz.
    • 92'ye yerleşemezseniz, mecburen 91 kalıyor Doğu'da. 91'de en mantıklı iki kişilik odalar koridorun başındaki ve en sonundakiler oluyor çünkü diğerlerine nazaran daha büyük oluyorlar.(Yanlışım varsa düzeltsin biri) Ardından eğer kalacağınız arkadaşınız varsa yazdırıyorsunuz

• Üç ya da dört kişilikte kalacaksanız tek seçenek 91.Yurt

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 2 Ağustos 2013; 22:37:36 >

• Fark verip karyolalıda kalmak istesem ne kadar öderim toplam?

Bir de yapı kredi hesabım zaten var ama illa ki bilkentten hesap açmak zorunda mıyım?
  • Hocam bu yurt ücretini (daha doğrusu karyolalı oda fark ücreti) kayıt esnasında senelik mi veriliyor yoksa dönemlik mi?

@ToninoBaliardo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonanxious

Fark verip karyolalıda kalmak istesem ne kadar öderim toplam?

Bir de yapı kredi hesabım zaten var ama illa ki bilkentten hesap açmak zorunda mıyım?

Eger kapsamli bursluysaniz sadece aradaki farki odersiniz. O da donemlik 400 lira herhalde. Yapikredi hesabiniz varsa bir daha acmaniza gerek yok. Hesap nosuyla kayda gidin o numarayi verin. Ama yine de yapikredi standina gidip birde play kredi karti alin 500 tl limitle. Ogrencilik malum lazim olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan303 -- 3 Ağustos 2013; 13:16:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayar94

Hocam bu yurt ücretini (daha doğrusu karyolalı oda fark ücreti) kayıt esnasında senelik mi veriliyor yoksa dönemlik mi?

@ToninoBaliardo

Donemlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: khan303

quote:

Orijinalden alıntı: ayar94

Hocam bu yurt ücretini (daha doğrusu karyolalı oda fark ücreti) kayıt esnasında senelik mi veriliyor yoksa dönemlik mi?

@ToninoBaliardo

Donemlik.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Orijinalden alıntı: aasit

Arkadaşlar kullandığım kredi kartı bank asya.Banka hesabı açtırmayı düşünüyorum da aynı bankadan olursa iyi olur dedi babam.Okulda bank asya atmsi var mı veya heryerde atmsi,şubesi bulunan bankalar nelerdir?

Okulun içinde Yapı Kredi, Akbank ve Garanti ATM'si var bildiğim kadarıyla. Bu üç bankanın ATM'sini rahatlıkla heryerde bulabilirsin.

hocam iş bankası ATM'si yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan303

http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/services/bank.html

Merkezde A binası içinde.

teşekkürler
  • EE olarak ben de gireyim aranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

bilkentli arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı olsun benim de yeğenim bilkent endüstri okuyacak. sizden ricam bana endüstri mühendisi-bilgisayar ilişkisini açıklamanız yani illa i7 işlemcili harici ekran kartlı iyi bir notebook mu alalım yeğenimize yoksa örneğin i5 işlemcili hd 4000 dahili ekran kartlı dokunmatik ekranlı bir ultrabook mu alalım ? ultrabook taşınma açısından daha rahat ama endüstri de ihtiyaç nasıl bilemiyorum normal bildiğimiz c++ dersleri falansa onları antika bilgisayarlar da yapıyordu

Hocam endüstri yazılım olarak MATLAB ve java görüyor birer dönem. bunun için normal bir bilgisayar idare eder ama sanırım çizim dersleri de var her ne kadar lablarda yapabilsede kendi evinde odasındada yapmak isteyecektir. Ayrıca seçmeli derslerin bazılarında (ses tasarmı, video tasarımı) biraz güçlü makinalara ihtiyaç olabilir. o yüzden önerim min i5 işlemcili 4GB ram li bir makina almanız. hem daha 4 senesi var bi daha bilgisayar almanıza gerek kalmaz. Ayrıca isterseniz giriş seviyesi bir macbook pro alırsanız 4 sene rahat rahat kullanır bilkentte mühendisliklerde baya fazla mac kullanan var.

edit: bu arada ben bilgisayar mühendisliği okuyorum bu gibi konularda yardım edebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zervalone -- 4 Ağustos 2013; 10:01:08 >

• link de mi sıkıntı var ben mi giremiyorum.? (hiçbir şey açılmıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom95

link de mi sıkıntı var ben mi giremiyorum.? (hiçbir şey açılmıyor)

aynen bende de açılmıyor
  • işte bu ya süpersin...
  • Bu tuvalet ya da mutfak yakını olmayan odaları nasıl seçiyoruz ? Yani kayıt esnasında nasıl seçiyoruz?
  • bu konu nereye uçmuş ya, kaç gündür görememiştim

şey sorucaktım:

"Kapsamlı Burslu öğrenciler, aylık ödemelerinin yapılabilmesi için Yapı Kredi Bankası Bilkent Şubesi’nden vadesiz hesap açtırmalı ve hesap numarasını kayıt sırasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne bildirmelidir."

bilkent şubesi diyor, ankaraya gidip hesap actırmam mı lazım ? balıkesirden acsam olmaz mı...

bir de ge100 dersinden şimdiden kaldım galiba
  • Kayitta hesap actirabilirsin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

bu konu nereye uçmuş ya, kaç gündür görememiştim

şey sorucaktım:

"Kapsamlı Burslu öğrenciler, aylık ödemelerinin yapılabilmesi için Yapı Kredi Bankası Bilkent Şubesi’nden vadesiz hesap açtırmalı ve hesap numarasını kayıt sırasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne bildirmelidir."

bilkent şubesi diyor, ankaraya gidip hesap actırmam mı lazım ? balıkesirden acsam olmaz mı...

bir de ge100 dersinden şimdiden kaldım galiba

Bulunduğun yerdeki yapı krediye gidip orada anlat derdini. Ben öyle yaptım, bilkent şubesinden actılar hesabı.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.