Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khan303

73. ve 74. yurt merkezdedir. 91. yurt doğuda. Hazırlık okuyacaksınız 91'deki 3 kişilikleri tercih edin, yok bölüme başlayacaksanız 73 ya da 74'ü tercih edin.

tamam o zaman 91 daha iyi hazırlık okuyacağım için, teşekkürler
  • Rica ederim. Madem 3 kişilik odada kalacaksın o zaman bir tavsiyem var. Resimlerde gözükmüyor ama 3 kişilik odalardaki çalışma masaları 2+1 şeklinde. Yani 2 kişilik karyolalı oda resmindeki gibi bir masa var bir de tek kişilik bir çalışma masası var. Eğer diğer kalacağın 2 kişiyi tanımıyorsan yurda erkenden gidip o tek kişilik masayı almaya çalışmalısın. Zaten diğer 2 eleman seni tanımadığı için pek bir şey de diyemezler. Erken gelen kapar misali

Not: Bir de ortadaki yatağıda alma sakın. Sen tek kişilik masanın olduğu taraftaki yatağı alırsan, hem rahat edersin. Hem de milletin eşyaları seni rahatsız etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan303 -- 1 Ağustos 2013; 17:56:29 >
  • quote:

Rica ederim. Madem 3 kişilik odada kalacaksın o zaman bir tavsiyem var. Resimlerde gözükmüyor ama 3 kişilik odalardaki çalışma masaları 2+1 şeklinde. Yani 2 kişilik karyolalı oda resmindeki gibi bir masa var bir de tek kişilik bir çalışma masası var. Eğer diğer kalacağınız 2 kişiyi tanımıyorsanız yurda erkenden gidip o tek kişilik masayı almaya çalışmalısınız. Zaten diğer 2 eleman sizi tanımadığı için pek bir şey de diyemezler. Erken gelen kapar misali

farketmez o konularda önceliği karşıdakine veririm çok sorun olmaz ama olursa tek kişilik yer neden olmasın bu arada 4 kişilik odaları tavsiye eder misiniz oralarda da kalma ihtimalim var ama büyük ihtimal 3 kişilik odalarda kalacağım. bir de benim kayıt tarihim 2 eylül yani son gün. onu önceki günlere çekebilir miyim yığılma olmaması için yapılmış galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Rica ederim. Madem 3 kişilik odada kalacaksın o zaman bir tavsiyem var. Resimlerde gözükmüyor ama 3 kişilik odalardaki çalışma masaları 2+1 şeklinde. Yani 2 kişilik karyolalı oda resmindeki gibi bir masa var bir de tek kişilik bir çalışma masası var. Eğer diğer kalacağınız 2 kişiyi tanımıyorsanız yurda erkenden gidip o tek kişilik masayı almaya çalışmalısınız. Zaten diğer 2 eleman sizi tanımadığı için pek bir şey de diyemezler. Erken gelen kapar misali

farketmez o konularda önceliği karşıdakine veririm çok sorun olmaz ama olursa tek kişilik yer neden olmasın bu arada 4 kişilik odaları tavsiye eder misiniz oralarda da kalma ihtimalim var ama büyük ihtimal 3 kişilik odalarda kalacağım. bir de benim kayıt tarihim 2 eylül yani son gün. onu önceki günlere çekebilir miyim yığılma olmaması için yapılmış galiba

4 kişilik karyolalı oda yok. Ranzalı oluyor standart hepsi. 3 kişilik odalarla 4 kişilik odaların genişlikleri aynı. Ben 4 kişilik odada kesinlikle kalmazdım. Ne uyuma zamanın belli olur, ne çalışma zamanın. Eğer diğer oda arkadaşlarında sorunlu çıkarsa, günlerin sinir stres geçer. Odaya girip çıkan kişinin haddi hesabı olmayacak konusuna değinmiyorum bile. Ki şunu da düşünmek lazım eğer bu oda arkadaşlarından en az ikisi sigara içiyorsa, sen düşün gerisini. 2. soruna cevap olarak da kayıt tarihinden önce kaydını yaptırabilirsin diye biliyorum. Sonuçta ben öyle yaptım diyen çok adam var.

• Çok teşekkür ederim hocam bir de kayıt günümüz aynı o gün belirtirsek aynı odada kalmak için bir sorun olmaz değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

4 kişilik karyolalı oda yok. Ranzalı oluyor standart hepsi. 3 kişilik odalarla 4 kişilik odaların genişlikleri aynı. Ben 4 kişilik odada kesinlikle kalmazdım. Ne uyuma zamanın belli olur, ne çalışma zamanın. Eğer diğer oda arkadaşlarında sorunlu çıkarsa, günlerin sinir stres geçer. Odaya girip çıkan kişinin haddi hesabı olmayacak konusuna değinmiyorum bile. Ki şunu da düşünmek lazım eğer bu oda arkadaşlarından en az ikisi sigara içiyorsa, sen düşün gerisini. 2. soruna cevap olarak da kayıt tarihinden önce kaydını yaptırabilirsin diye biliyorum. Sonuçta ben öyle yaptım diyen çok adam var.

tamamdır hocam, çok yardımcı oluyorsunuz valla çok teşekkür ederim tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: aasit

Çok teşekkür ederim hocam bir de kayıt günümüz aynı o gün belirtirsek aynı odada kalmak için bir sorun olmaz değil mi?

Hocam zaten kayıt olurken size bir tane soru soruyorlar. O da "Hazırlığı okumayı düşünüyor musun?" diye. Eğer evet dersen hemen yazıyorlar 91. yurdu. Burada oda numaranız, oda arkadaşınız belirlenmiyor. Ama burada dikkat edeceğiniz şey size oda türü olarak 2R mi yoksa 2K'mı yazıldığı. 2R ranzalı 2 kişilik oda, 2K karyolalı demek. Buradaki işgüzarlar hemen millete 2R yazıp göndermeye çalışıyor. Biraz açık gözlü olun ve ben karyolalı odada kalmak istiyorum diyin. Biraz ırın kırın ederler ama sonunda eğer boşta oda varsa kabul ederler. Benim kayıt günü ilk gündü, bana böyle 2R yazdılar, yurda gidene kadar ne olduğunu anlamamıştım. Bir de bana karyolalı oda kalmadı demişlerdi. Hemen itiraz etmiştim, daha kayıdın ilk günü nasıl oda kalmaz, diğer günlerde gelenler ne yapacak diye. Sonra biraz tartışmadan sonra ben onu karyolalı odaya çevirtmiştim. Neyse arkadaşınızda sizinle aynı tipte odayı almak zorunda. Eğer 2R ise 2R, eğer 2K ise 2K. Sonra merkezden doğuya, yani yurda gidiyorsunuz. Orada yurt müdürü kayıt işleminizi tamamlıyor. İşte o adama, biz xxxx'le aynı odada kalmak istiyorum diyeceksiniz. Arkadaşınız da aynı şeyi söyleyecek. İşte bu kadar. Sonra isterseniz odanızı görebilirsiniz orada.

• gambit gel senle kalalım fizikçi+matematikçi = over pover olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: drixer

gambit gel senle kalalım fizikçi+matematikçi = over pover olur

olur hocam neden olmasın
  • gerçi hazırlıkta ne işimize yarıcaksa
  • khan303 K kullanıcısına yanıt
    hocam ben de 2r veya 2k da kalıcam arada biraz fiyat farkı da oynuyor ama hangisini tavsiye edersiniz
  • kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    Eğer 91. yurttan söz ediyorsak, kesinlikle ranzalı odalarda kalınmaz. Odalar çok küçük. İnsanın içi bunalır o odalarda. Eğer merkezdeki ranzalı odalardan bahsediyorsak, o zaman kalınır. Hem odalar nispeten daha büyük, hem de mobilyalar daha yenidir. 2R ve 2K arasında yaklaşık 500 liralık fark var. (1 dönem için yanılmıyorsam) 91 için ödeyin gitsin. Zaten kapsamlı bursluysanız ikisinde de kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan303 -- 1 Ağustos 2013; 20:43:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aasit

Çok teşekkür ederim hocam bir de kayıt günümüz aynı o gün belirtirsek aynı odada kalmak için bir sorun olmaz değil mi?

Hocam zaten kayıt olurken size bir tane soru soruyorlar. O da "Hazırlığı okumayı düşünüyor musun?" diye. Eğer evet dersen hemen yazıyorlar 91. yurdu. Burada oda numaranız, oda arkadaşınız belirlenmiyor. Ama burada dikkat edeceğiniz şey size oda türü olarak 2R mi yoksa 2K'mı yazıldığı. 2R ranzalı 2 kişilik oda, 2K karyolalı demek. Buradaki işgüzarlar hemen millete 2R yazıp göndermeye çalışıyor. Biraz açık gözlü olun ve ben karyolalı odada kalmak istiyorum diyin. Biraz ırın kırın ederler ama sonunda eğer boşta oda varsa kabul ederler. Benim kayıt günü ilk gündü, bana böyle 2R yazdılar, yurda gidene kadar ne olduğunu anlamamıştım. Bir de bana karyolalı oda kalmadı demişlerdi. Hemen itiraz etmiştim, daha kayıdın ilk günü nasıl oda kalmaz, diğer günlerde gelenler ne yapacak diye. Sonra biraz tartışmadan sonra ben onu karyolalı odaya çevirtmiştim. Neyse arkadaşınızda sizinle aynı tipte odayı almak zorunda. Eğer 2R ise 2R, eğer 2K ise 2K. Sonra merkezden doğuya, yani yurda gidiyorsunuz. Orada yurt müdürü kayıt işleminizi tamamlıyor. İşte o adama, biz xxxx'le aynı odada kalmak istiyorum diyeceksiniz. Arkadaşınız da aynı şeyi söyleyecek. İşte bu kadar. Sonra isterseniz odanızı görebilirsiniz orada.

ranza karyola olayı 92deki odalar içinde geçerli mi yoksa farketmez mi? 92yi bursular alabiliyor değil mi?

• Valla 92 hakkında pek bir fikrim yok. Kayıt zamanı hazırlık okuyacağım deyince direkt yazıyorlar 91'i. Siz orada ben 92'de kalmak istiyorum derseniz belki o şekilde olur. Ama burslulara 92. yurdu veriyorlar mı pek emin değilim.
  • Beni niye kimse yazmamış

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler
     Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler

• Bu bize gelen şifre sadece kayıt formu için değil mi? Başka bir işe yaramayacak yani. Stars için kayıt sırasında alıcaz asıl şifreyi?
  • Arkadaşlar GE100 hakkında bişey buldum
    http://www.youtube.com/watch?v=TOJw5KG9VBY
  • quote:

Valla 92 hakkında pek bir fikrim yok. Kayıt zamanı hazırlık okuyacağım deyince direkt yazıyorlar 91'i. Siz orada ben 92'de kalmak istiyorum derseniz belki o şekilde olur. Ama burslulara 92. yurdu veriyorlar mı pek emin değilim.

okumayacağım dersek napıcaz? atlayıp atlamayacağımızın bir garantisi yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

Arkadaşlar GE100 hakkında bişey buldum

eyvah, oynamayana puan yokmuş, kalacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

Arkadaşlar GE100 hakkında bişey buldum

eyvah, oynamayana puan yokmuş, kalacaz

ben hiç böyle yerlere girmedim çok yabancılık çekerim bilmiyorum da oynamasını falan

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.