Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlığı geçtim, okumak için dilekçe verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Hazırlığı geçtim, okumak için dilekçe verdim

Ne gerek vardı be olm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fisman -- 9 Eylül 2013; 22:10:31 >
  • BenjaMean kullanıcısına yanıt
    kaçla geçmiştin
  • Fisman kullanıcısına yanıt
    90 ile geçmiştim, daha iyi bir ingilizce ile başlamak ve yarım dönem yatmak için
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    90.75
  • BenjaMean kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun umarım pişman olmazsın. Şimdi sen hangi kurdan başlayacaksın peki? Bu arada yarım dönem yatmak için derken hazırlıkta okumayı mı kastettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 10 Eylül 2013; 1:15:04 >
  • Pre-faculty diye özellikle belirttim, evet hazırlıkta yatmak

• geçtim diye seviniyordum da merkezde yer yok dediler (mail attım telefonla aradılar) doğudan beri ringle gidicem herhalde arabası olan bir arkadaş bulsam ne güel olur
  • Partiye gittiniz ki gencler

• quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Partiye gittiniz ki gencler

yoo yurtta maç izledik

asıl partiyi sen gelince yapçaz bir dh buluşması yapalım, gerçi herkes birbirini tanıyor ama
  • Olm tirsiyom lan sizden

• quote:

Partiye gittiniz ki gencler

dün aştiye giderken ringte bir kızla tanıştım, bir ara "niye partiye kalmıyorsun" diye sordu :D "pek sosyal biri değilim" dedim; sonra "burslu musun?" dedi
  • Burslularin genel olarak daha asosyal oldugu fikrine katiliyorum aci ama gercek

• Adamlar hardcore dh li partiye katilmayip mac izlemisler.

Buyuk tercih hatasi bence. Benim tarzim olmamaaina ragmwn ben bile gidecektim. Ama Aile ve istanbul ozlemi agir basti yola ciktim.

Metro turizm cok berbat, kullanmayin. Bi kere class otobuslerinin standarti yok. 2 defa suit gibo 3 sirali iken, bu sefer 4 siralosindan geldi. Adamlarin kendi otobuslerinden haberleri yok. Umarim istanbula gidiyordur sofor, kafasina gore gitmese bari. Bu da boyle bir animdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 10 Eylül 2013; 23:46:37 >
  • Ben de partiye gitmeyip maç izledim pişman değilim :)
  • quote:

Olm tirsiyom lan sizden

Rahat ol agacım hep arkadandayız...
  • Partiye gittin mi agacim

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

Adamlar hardcore dh li partiye katilmayip mac izlemisler.

Buyuk tercih hatasi bence. Benim tarzim olmamaaina ragmwn ben bile gidecektim. Ama Aile ve istanbul ozlemi agir basti yola ciktim.

Metro turizm cok berbat, kullanmayin. Bi kere class otobuslerinin standarti yok. 2 defa suit gibo 3 sirali iken, bu sefer 4 siralosindan geldi. Adamlarin kendi otobuslerinden haberleri yok. Umarim istanbula gidiyordur sofor, kafasina gore gitmese bari. Bu da boyle bir animdir.

abi gelicem de ne olacak. bilkent lisesinden fırlamış gibi gösteriyorum, orada büyüklerin yanında epey ufak kalırdım zaten dans etmeyi de pek sevmem

• Bende Kırklareline kaçtım kalmadım(Aile özlemi evet :/).Üzülmeyin gençler daha ne partiler olur .Metro konusuna bende katılıyorum.Eğer boyunuz benim gibi uzunsa class otobüsler işkence gelecektir.10 saatlik yol haram oldu yeminle bacaklarımı koyamadım hiçbir yere.
    Burdaki birkaç arkadaşla tanışma fırsatım oldu fakat halen tanımadıklarım var.Buluşma gibi bir şeyler yapılabilir böylece herkes birbiriyle tanışmış olur.
    Upper da olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.