Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi Adayları Soru-Cevap (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
12
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yol garanti hocam peki Kızılaydaki dil kursları kurtarır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kurslarin daha iyisi bilkentte zaten, hayatta kurtarmaZ. Gevurlarla pratik yapcagin ulke sart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çare yabancı ülke o zaman.Tavsiyeleriniz için teşekkürler

• hiç gerek yok 1 yılda çok rahat Bilkentte öğrenirsin
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Hocam Bilkent Makine hakkında bilgi verebilir misin? Eğitimi vs diğer üniversitelerle karşılaştırdığında durumu. Büyük ihtimal BOUN Makine yi tutturamayacağım Bilkent Makine olacak gibi Bilkent'i tavsiye eder misin? ODTÜ İTÜ Makine'ye karşı tercih edilebilirliği nedir ? Hocalar , dersler nasıl ? İmkanlar ne durumda , laboratuarlar iyi mi ?
    Valla hocam Bilkent Makine hakkında hemen her şeyi anlatmanı istiyorum
  • drixer D kullanıcısına yanıt
    0danmı başlıyorlar öğretmeye

• seviyen neyse o kurdan başlarsın
  • esraayan kullanıcısına yanıt
    İçki,sigara,nargile vs. yok :) Evimde Ankara'da ama dışarıda yerim yani severim :)

İngilizce konusunda içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. Ben çok çalışan bir insan değilim ama günde 1-2 saat çalışmak da koymaz insana. :)
  • Mütercim Tercümanlık bölümü hakkında bildiklerinizi paylaşabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Benim birkaç tane sorum var

Ben elektrik elektronik yarı burslu düşünüyorum.Bursu sonradan %100e yükseltmek çok zor bir iş mi?Kapasite var ama üniversitede aşırı bir şekilde ineğe bağlamak istemiyorum.

İngilizcem çok kötü bir durumda lise sağolsun seviyelere ayırmadı birden dayayınca üst düzey ingilizceyi olan kısım da gitti.Açıkçası beni en çok kaygılandıran da bu ingilizce meselesi.Hazırlıkta hem kursa giderek hem de üniversite olanaklarıyla ne kadarlık bir çalışma ile bu işi çok iyi bir şekilde halledebilirim?Veya 2. bir dil öğrenecek kadar vaktim olur mu?

Üniversite öğrencilerinin çoğu her gün içen zengin tipler mi.Dışarıdan öyle şeyler duydum tabi doğruluğunu sizden öğrenmek daha iyi bir şey.Genel olarak ne tipte insanlar var.Bu da önemli şahsen benim için.

Ankarada 40 yılda bir giderim bilkent civarına ulaşımı zor mu?Çayyolu metrosunda inince nasıl gitmem gerekiyor.Araba olayı o kadar önemli mi bu üniversitede

Spor salonu nasıl

Üniversite hayatını pek bilmiyorum mesela bir günde ne yapıyorsunuz evim ankarada yurtta kalmıycam.

Sabancı tam burslu ee mi bilkent yarı burslu mu sizce sabancı hakkında bilginiz varsa çok iyi olur açıkçası

EE de derslerini gecersen sukret birak basari bursuyla 100% e cikarmayi.

O kadar zengin tip yok abartildigi kadar, 100 ogrenciden 5 i filandir harbiden ailesi zengin olan. Bende bmw 3 serisi vardi, 100 aracdan 10-15 tanesi premium du kampuste. her 3 ogrenciden 1 i boyle yada boyle burslu, bir suru memur cocugu var okulda.

• Burslu burssuz olayına açıklık getirelim
    Bakın arkadaşlar böyle bir şey kesinlikle yok benim en yakın arkadaşlarım burssuz insanlar. Böyle uydurmalar halk arasında cebinde özel üniversiteye gönderecek parası olmayıp özelleri karalamayı çalışan insanların uydurması. Ben devlette de okudum ve diyorum ki devlet okulları 5 para etmez. İlgi var alaka var kalite var olanak var imkan var ayrım falan da yok. Bu okulda bırakın birbirini ezmeyi millet aman kimseyi bulaşmayım diye uğraşır böyle bir endişeniz veya önyargınız varsa bırakmanızı tavsiye ederim yoksa tercih etmeyin lütfen benim amacım yardımcı olmak size ne yapmanız gerektiğini söyleyemem
  • okulda tabiki durumu iyi olanlar da var ama size kimse zorla arkadaşlık yaptırmaz o insanlarla
    bilkent en çok burslu öğrenci alan özel üniversite bildiğim kadarıyla kontenjanlara bakabilirsiniz
  • selamlar

ben ee yada bilgisayar bölümü istiyorum.
    mezun olunca yurtdışında olanakları nasıl iş bulurken?özellikle abdde yardımca oluyorlarmı?

ingilizcem zayıf hazırlıkta çok iyi düzeye gelir mi? ve üstün başarı bursu kazanmak için hazırlıktaki notlarda mı dikkate alınıyor?
  • iletişim ve tasarım bölümü hakkında az da olsa bilgiye ihtiyacım var. bir de eğer koç, gs gibi üniversitelere gitme olanağı varken izmir'den kalkıp ankara'ya gitmek ne kadar mantıklıdır merak ediyorum
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Mukemmel bir aciklama olmus, Bilkent ile ilgili en cok bu konu merak ediliyor. Ben kime sorduysam da herkes ayni seyi soyledi.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolası kaçmış asit -- 16 Kasım 2020; 8:54:36 >
  • Hocam o kadar zor mu bursu %100e çıkarmak
  • Fiyat önümüzdeki sene ne kadar olacak bilginiz var mı ne zaman açıklanıyor ve sürekli artıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Obi Wan Kenobi

Fiyat önümüzdeki sene ne kadar olacak bilginiz var mı ne zaman açıklanıyor ve sürekli artıyor mu?

http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/fees/
  • Bilkent Psikoloji nasıldır? Bir fikriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.