aga itü nasıl top tier değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent veya Sabancı'ya yatay geçiş (2. sayfa)
-
-
koç sabancı 160-180b
bilkent 75-90bi bulur ve bu okullar gerçekten inanılmaz pahalı.180b ne abi. üstelik okul taksitleri toplamda 4-8 arası.ücretli okumak için minimum aile gelirinin 30b olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazırlık mı dönem 1 falan mı
100k yi gecicek Bilkent, yeni öğrencilere daha da sokabilirler hatta, bu gecen senelerde girenler icin. Koc sabanci da insaflı olmazlarsa 200-250 bandini gorurler rahat, koc zaten 140k yaklasik
bilkent şuan 60b, maximum 85-90lara çıkar diye düşünüyorum
%50lik bir zaman gelir. sabancı ve koç %50 yaparlarsa +200 olur. bi bakıma haklısınız
bu okullar 200b falan etmez abi. bu devirde sabancı koç bilkent özyeğin gibi okullara tam burslu giremiyosanız %50 için bence zorlamayın. iki sene sonra 300b olursa açıkta kalırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BDFE8B81 -- 16 Mayıs 2022; 15:56:19 >
Yurtlara %68 zam geldi zaten, temmuza kadar enflasyon daha da artar, bu 100k tahmini iyimser bi tahmin yani.
yatırım tavsiyesi mi
-
Ytd
İTÜ'nün top tier olmamasıymış.. QS sıralamaları (özellikle bölüm bazında) ortada, THE sıralamaları ortada ama İTÜ top tier değilmiş. sen git bilkent'e Sabancı'ya.
itü baya baya top tier değil, neden içerledin bu kadar?
ek olarak bu okulların ilgili departmanına durumunuzu anlatan bir mail yazın. Hatta oradan sorumlu kişi/kişilere direkt ulaşmayı deneyin. Hevesli görünün. Bu niyet mektubu tarzı şeylerle sabancı’dan ekstra burs alabilmiş birini tanıyorum.
içerlediğim bir şey yok :) belli ki çocuk bilinçsiz, zamanında aldığı yks puanının etkisiyle halüsinasyon görüyor, buna dikkat çekiyorum. üniversitelerin kalitesinin ölçüsü 18-19 yaşındaki çocukların seçimleriyle değil, dünya sıralamalarıyla belli olur. yoksa gitsin bilkent'e, hele sabancı'ya, kaç para veriyorsa versin ailesi bana ne.
-
itü cenge geç
Sabancı ve koçun okul ücretleri yanında verdikleri başarı bursu şaka gibi gerçekten devlet okullarından bile az veriyolar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bir hakaret mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 24 Haziran 2022; 13:11:15 >
Diğeri özgür değil zaten AS:DASDASD
-
SPFNWPFNWPRNORKWORKWORJROGOEKRKRO ÇIĞLIK ATTIM
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X