Şimdi Ara

Bilkent yazacaklar toplanalım (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
12
Favori
12.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drixer

evet dediğin doğru fakat fef yazanda 1-2 kişiden fazlasını görmedim.

idealistler yazıyor genelde fef'ni. biçok kişi hangi hangi meslekte daha çok kazanırımın derdinde. ondandır.
  • doğru şu ülke 1. sınıf ülke olsa bilkentin bu bölümleri ilk 1000 den kapatırdı sanırım ama yok.İnsanlar korkuyor haliyle
  • Hukuk yazan var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drixer

bilkent fiziğe gidecek bir arkadaş bulamadım yok mu seçen

Olimpiyatcilardan secen vardir hocam da onlar birak dh'yi internete bile zar zor girerler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende girdim olimpiyatlara öyle deme onlarda gayet sosyal insanlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

Hukuk yazan var mı aranızda?

bi arkadas vardı. listede yazılı
  • bilkent gelecegini bilse de insan heyecanla sonuclari bekliyor be :D

• bilkent sizi çağırıyor
  • Sıralamam 3.5 k allah aşkına bir umut verin, CS yazdım. Arkasında da ODTÜ var. Bilkent şansımı nasıl görüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ihk08

Sıralamam 3.5 k allah aşkına bir umut verin, CS yazdım. Arkasında da ODTÜ var. Bilkent şansımı nasıl görüyorsunuz ?

diğer tercih eden öğrencilere bağlı biliyosun taban sıralamalar. bişey söylemek mantıklı olmaz ama umarım gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

Sıralamam 3.5 k allah aşkına bir umut verin, CS yazdım. Arkasında da ODTÜ var. Bilkent şansımı nasıl görüyorsunuz ?

diğer tercih eden öğrencilere bağlı biliyosun taban sıralamalar. bişey söylemek mantıklı olmaz ama umarım gelir.

Evet farkındayım biliyorum ama, çok istiyorum işte, iyi şeyler duymak azıcık kendimi avutmak falan :-D

• quote:

ben normalde baltalı ilahın biriyim amahttp://www.salimunsal.com/ a göre ucundan girme ihtimalin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

ben normalde baltalı ilahın biriyim amahttp://www.salimunsal.com/ a göre ucundan girme ihtimalin var.

Evet biliyorum o listeyi, ona kalırsa giriyorum ama Nasıl hazırlamışlar bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihk08 -- 24 Temmuz 2013; 12:01:25 >

• ben de varım elektrik elektronik
  • ihk08 İ kullanıcısına yanıt
    cse talep çok ucundan kaçabilir
  • sonuclarin yarin aciklanacagi haberini aldim istanbuldaki bir ozel universitenin yabanci diller dekanindan. herhalde o mevkideki biri yalan soylemez. ama gene de heyecan yapmayin ne olur ne olmaz. o_o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

cse talep çok ucundan kaçabilir

ben 2800 tahmin ediyorum bu sene

• arkadaşlar yurttaki pingler ne alemde.Esport oyuncusuyuz nede olsa her an gerekebilir :)
  • ben de 3000 civarı diye tahmin ediyorum görücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

ben de 3000 civarı diye tahmin ediyorum görücez

Bilkent CS burslunun bir zamanlar ilk 300den aldığını biliyo muydunuz gençler?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.