Duyduğum kadarıyla Bilkom Eylül başı iPad satışına başlayacak ve fiyat olarakta 985TL'den söz ediliyor. Söylentilerin dışında Bilkom'un yaptığı açıklamalar bu söylentiyi destekliyor. Bir taraftanda bu kadar yakın tarihte olabilecek bir satış için önsipariş almayarak diğer satıcıların ekmeğine yağ sürmesi biraz mantık dışı. Bu da söylentilerin aksi bir durum mesela. Sizlerin bu tarz birşeyden haberi var mı?
O fiyata 16GB Wi-Fi li modeli gelirse 32GB Wi-Fi+3G lisi yaklaşık 1.450 TL olacak demektir. Kesin alırım bir tane.
Sözkonusu olan Bilkom olunca, Avrupadan bile daha ucuza satma ihtimali bana şakaymış gibi geliyor. Amerikadaki fiyatın üzerine vergi eklense neredeyse bahsettiğiniz fiyat ortaya çıkıyor. Böyle birşeye, çok çok uzun zamandır Bilkom'a para bayılan biri olarak ihtimal veremiyorum.
Tabiki işallah ben yanılırım ve Bilkom insafa gelirde böyle bir fiyattan bu aleti alırız.
bilkom kazıkçının önde gidenidir
Kazıkmı diyorsunuz .Dün Kipada iPad Standının önünden geçtim 2000 Liradan Fiyat başlıyor :) Ben ordayken standın yanına gelen herkeste aynı şeyi söyledi : 'Bu ne be ne biçim kazık' Valla kipa millete nasıl satıcak o ürünleri anlamıyorum ? Alan insanlarada yazık diyorum ..
bilkom kazıkcının tekidir.1000 tl ye günahını vermez adama
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtguardian
belki dine gelir
16gblik modelin Avrupa fiyatı 900tl civarında değilmi ülkemizde 1000-1050tl civarından satılır bence.
quote:
Orijinalden alıntı: *Reventon*
16gblik modelin Avrupa fiyatı 900tl civarında değilmi ülkemizde 1000-1050tl civarından satılır bence.
1000 tl falan olmaz.Çünkü kdv si var + satcak adamın karı var 1300 civarı olabilir
Olmaz olmaz dememek lazım. Bu kadar uzun süre beklediler, öncesinde yok Gold'du yok Migros'du bir çok yerin satış yapmasına müsade ettiler. Altından bir şeyler çıkacak ama dur bakalım.
1000 tl ye bilkom günahını vermez adama
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: *Reventon*
1000 tl falan olmaz.Çünkü kdv si var + satcak adamın karı var 1300 civarı olabilir
1300'de çok pahalı.iPad 16gb bence bu fiyatı haketmiyor.Belki alırım diyordum ama bu fiyatı ona vericeğime iPod touch 4g+bir notebook alırım daha iyi.
quote:
+1
1000 TL Onun kari , Asil Fiyatini vermemisler
Doğru olma ihtimali var ama şöylede bir durum var. En ucuzu tabiki 16GB Wifi destekli model olacaktır. Ipad almayı düşünen biri olarak Wifi + 3G özelliği olmayan bir ipad i asla almayı düşünmem. Wifi + 3G olsun 16GB 32GB 64GB hiç fark etmez. Ama 3G kesinlikle olmalı. Bakalım bekleyelim. Bilkom ipad ön talep formu vardı sitesinde oraya yazmıştım talebe göre getireceklerse diye. Duruyorsa isteyenler yazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
1000 TL Onun kari , Asil Fiyatini vermemisler
helal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme