Belki telefon bağlantısı falan yaparlar. Özellikle İstanbulda olanlar şimdi habertürk tv yi telefonla arayarak şikayetlerini bildirirlerse sesimizi duyurmuş oluruz. Belki şikayetler Bill Gatesin kulağına gider de o zaman bizimiler düşünmeye başlar. Biri bi şekilde Türkiyenin yurtdışı kapasitesine Bill Gatese söyleyebilse merak ediyorum nasıl bir tepki verirdi. Şu habertürkün tel nosuna bi bakiyim. Bulan olursa buraya yazsın
bu adam buraya "pazarlama elemanı" olarak geldi , ürününün reklamını yapacak.
bence yanılıyosunuz.. adam Türkiye deki eğitim sorunlarına 50.000.000$ lık yardımda bulunucak.. beğenmezseniz adamı gönderinde siz yapın o yardımı.. bu forumda çokyanlış düşüncelere rastlıyorum..
İŞTE BILL GATES VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNE KATILANLAR Görüşmedekilerin tam listesi Başbakan Tayyip Erdoğan ve Bill Gates 15 dk.'lık başbaşa görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi.
Başbakan Abdüllatif Şener, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Sanayi Bakanı Ali Coşkun, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakanlık Danışmanları Egemen Bağış, Ömer Çelik ve Reha Denemeç, Türk Telekom Genel Müdür Mehmet Ekinalan, Sabancı Holding Yönetim Güler Sabancı, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Ferit Şahenk, Zorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Avea Genel Müdürü Cahit Paksoy heyetler arası toplantıya katıldı.
Türk telekom genel müdürü de orda olacak.
Yanlış anladınız beni benim amacım Bill Gatesi kötülemek değil. Habertürkte yayınlanan teknoloji programı olduğu için telefonla habertürkü arayarak şikayetlerimizi bildirebiliriz. Fazla şikayet olursa spikerde 10-15 saniyesini bize ayırarak sesimizi duyurmuş olur. Tabii yönetmen izin verirse.
50milyon dolar yardım yapacak diosun hesapla bakalım onun buraya gelmesi neden ve ne kadar kazanmak için geldi burda reklam yapacağına kendisi gelio dünyayı sömürüo adamlar be onun yardımına mı kaldkık vermesin yardım daha ii
50milyon dolar yardım yapacak diosun hesapla bakalım onun buraya gelmesi neden ve ne kadar kazanmak için geldi burda reklam yapacağına kendisi gelio dünyayı sömürüo adamlar be onun yardımına mı kaldkık vermesin yardım daha ii
Kardeşim adam gelip reklam yapıyorsa yapsın sonuçta buraya geldi diye kazanacağı para senin cebinden mi çıkıyor.. Ürüne ihtiyacı olmayan adam Gates Türkiye'ye geldi diye onun pazarladığı ürünü mü alacak... 50.000.000 $' ı sen rüyanda gördün mü de iyi niyetle bu yardımı yapanlara laf atıyrsun...
millet linux ile e-devlete geçiolar.. bizimkiler halaa windows :) komik yani ne dimm istediği kadar 50.000.000$ yatırım yapsın.. devletin bilgilerini çalmasından daha mı iyi ?
Lütfen arkadaşlar şikayetlerinizi bildirin belki sesimizi duyurabiliriz
çocukmusun yaa yaşın kaç senin, ne şikayeti ne diyosunn!!! alla alla yaaa... sana bi site tavsiye edeyim forum.0-12yas.com
erdoğan 2 saat masal okudu, yok şunu yapcaz, şunu etçez diye, bill gates de türkiye'de her evde internet olecek dedi, keşke imkanım olsaydı da bill gates'e diyeydim, yanındaki erdoğan'a söyle de bu fiyatlarla kimse internet satın alamaz Türkiye'de... İkisi de geyik muhabbeti yaptılar.
TV'den Başbakan RTE'yi ve Bill Gates'i başından sonuna kadar izledim. Şimdi de ne diyeceğimi de bulamıyorum. Önce Başbakan çıkıyor, ve kendisinden beklemediğim ciddiyette ve bilgide bir konuşma yapıyor. O konuşmanın bana göre tercümesi, "Türkiye'de e-devlet için kaynak kodlarını açıklamaktan yana olmayan Microsoft yazılımları kullanılmamalı"ya geliyor... Tabii, hiçbir söz benim dediğim gibi açıklıkla ifade edilmiş değil ama ben böyle algılıyorum. Sonra Billy the Kid sahneye çıkıp, mecburen ve kerhen bir konuşma yapıyor; Türkiye'deki gelişmeleri çok önemsemiş falan, filan... [Bence, Bush veya Putin bile Türkiye'den daha "övgülü sözlerle" bahsetmişlerdi, inanmadan ve yapmacık dahi olsa... Demek ki bizim Bill daha delikanlı veya daha "acemi politikacı"...] Yani, şu halimle ben de oraya çıksam, Bill'in söylediklerini üstelik irticalen ve hiçbir ön hazırlık yapmadan gevelerdim; amma hakkını teslim etmek lazım Sn. RTE'ninkileri pek diyemezdim...
Sonra da, Bill, "ziyaretin kısası makbüldür" diye eyvallahı çekiyor... Ortaya çıkan (ve de çıkmayan) sonuçlar da, yanlış değilse şöyle: 1) Türk Telekom ile Microsoft arasında, kapsamı henüz açıklanmayan bir "işbirliği protokolü" imzalanıyor.... Kademeli bile olsa acilen özelleştirilmeye çalışılan ve de aslında son derece önemli ve kritik bir işlevi olan bir kamu kuruluşu, ciddi ve yönlendirici ekonomilere ve siyasi iradelere sahip pekçok Batılı devletin aman aman deyip de kaçtığı Microsoft ile "bişiiiler döndürecek..."!!!!! 2) Istanbul'da kurulması planlanan (umarım artık iyice ciddiyete binecektir...) Teknopark'ın ilk kiracısı inşaaallah Microsoft olacak ve buradaki merkezinden 79 ülkenin yönetimini de idare edecek... [hamiş: fazlaca alınmayın ve de öküz altında buzağı aramayın: Türkiye dahil 79 ülkenin Microsoft Şirketlerini yönetecekler...] 3) Bill Gates en kısa zamanda ülkemize daha kapsamlı bir ziyaret yapacak; şiş kebap-rakı-kadayıf muhabbetimizi yakından tanımak fırsatını bulacak. [Allah için RTE adamdan peşin peşin söz almış, almamışssa bile "aldım" deyip bizim saftorik ve politika dışı Bill'i nasılsa angaje etti...] Bakın burası aslında en iyi haber olabilir: hazret [bizim Bill...] bunları çok beğenirse harbiden yaşadık; "...dünyanın her evinde birer PC ve içinde yüklü MS yazılımı olmasa da olur amma her dünya vatandaşı ayda enaz bir kez Türkiş kebap yemelidir" deyü bir fetva çıkartırsa köşeyi döner bu ülke!... Kablo kopmuş, internet çökmüş, DL yapılamıyormuş; birinin umurunda olmaz, olursa namerdim... 4) Yukarıda bahsedilen US$ 50 milyon dolar (yaklaşık 70 milyon YTL)'lik bağış şimdilik gargara margara gibi, yahut RTE kapalı kapılar arasında, ülkemiz adına raconu kesip haracı bağladı amma iş sooona kamu oyuna fiskos edilecek....
Lütfen arkadaşlar şikayetlerinizi bildirin belki sesimizi duyurabiliriz
çocukmusun yaa yaşın kaç senin, ne şikayeti ne diyosunn!!! alla alla yaaa... sana bi site tavsiye edeyim forum.0-12yas.com
Arkadaşım bizim medyaya attığımız maillerden haberin yok galiba. Onun üzerine telefonla baskı yapmayı düşünmüştüm. Lütfen aramızda tartışmayalım.
Zaten kısa bir süre sonra telekom özelleşecek gibi. Microsoftunda telekomda gözü var gibi. Microsoft, Koç, Sabancı birileri gelsinde artık düzelsin
yazık adam bi maillerime bakayım dese,bağlanamayacak rezil olacaz
quote:
Orjinalden alıntı: ruf
yazık adam bi maillerime bakayım dese,bağlanamayacak rezil olacaz
ayak üstü telekom onada geçirir hemen valla
Adam mail e bakacam derken bağlantı da sonrun olmaz da , outlook çalışır mı bilmem !
Bu arada değil bil gates dünyada hangi adam babasının hayırına 50 milyon dolar verir ....
Bu adamlar öyle üç beş kuruşa bizi satın alacaklarını zannediyor , sanki orta afrika cumhuriyetini ziyaret ediyor.
Bence Tübitak ın çıkaracağı Türkçe işletim sistemini TSK, TELEKOM falan kullanmasın diye geldi, yoksa bizim geliştirdiğimiz kripto sistemlerini NSA de çözemiyorlar da kardeşler ==> o yüzden çuvalı yedik ya başımıza , hatırlarsan bütün elektronik cihaz ları toparlayıp götürmüşlerdi Joe lar.
Parsel parsel satanlar bir gün hesabını verecekler
quote:
Orjinalden alıntı: yasarcu
Belki telefon bağlantısı falan yaparlar. Özellikle İstanbulda olanlar şimdi habertürk tv yi telefonla arayarak şikayetlerini bildirirlerse sesimizi duyurmuş oluruz. Belki şikayetler Bill Gatesin kulağına gider de o zaman bizimiler düşünmeye başlar. Biri bi şekilde Türkiyenin yurtdışı kapasitesine Bill Gatese söyleyebilse merak ediyorum nasıl bir tepki verirdi. Şu habertürkün tel nosuna bi bakiyim. Bulan olursa buraya yazsın
Şikayetini ciddiyete almaz. Mesela sen orjinalmi kullanıyon adamın yazılımlarını
ya adam zaten doymuş, türkiyeden çokmu bi kazanç bekliyo sanki.bırakın gelsin konuşsun türkiye ninde şekli olur hişşşşş.. ;)