Şimdi Ara

BillaBonG*Gaia- [110] Yeni Hali # [TanıTım]~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyenen beyenir beyenmeyen beyenmez ama bu kardeşim işini bilir...Kırıcı olmaya lüzum yok yani(neyse uzatmayan daha)Hoş çarın var kardeşlik inş istediğini ve hakketiğini alırsın ....
  • O kadar emek vermiş uğraşmış iddialı konuşması normal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFH2010

quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

T.ederim Herkeze. Öneriler ve yorumlar dikkate alınıo

Bu arada,charı kimse kesemiyo.. Yok Force nuker keser yok o keser bu keser Diye yorumLar yapmayn cok sacma bu.. Keser diosanz 0 dan kasar seti dizer skiller fuller karsıma cıkıp kendinz kesersnz

Yorumlar için tesekkürLer

kendini çok begenmişsin kardeşim bu kadar oyun kafalı olma [ char güzel ama yok kimse kesemiyo filan boş laf wizard basar zerk e cakar 100 k ne oldu kesilmemiş mi oldun :)

ölümsüz

Varsayımlarla hareket etmek yerine realitelerden bahsetsek daha doğru olmaz mı? Senin pvp anlayışın zerk basıp, meteoru indirip kaçmaksa sana söyleyecek lafım yok. Silkroadda, özellikle chin karekterlerde hiç bir build üstün değildir başarı; itemin kalitesi, oyunculuk, farm ve harcadığın silk ile paralel hareket eder. Kendi serverımda beni kesebilen yok diyor siz hala klavye başından atıp tutuyorsunuz.

• Yorumlar için Teşekkürler
  • Eu > Ch
  • baa bnlarla gel demeq gelir elimden sadeceq güsel car ins zevkini doya doya cıkarırsın
  • Benim 105lvl son glaiveli ( crit14) ve 3 tane son armor itemli (+7) setim var ve charım ff.Beni bile kesmeye zorlanırlar iken bu charı 5 skillde kesebilirler denmesi saçma.Ölmez 5 skillde falan bu char

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 4 Temmuz 2010; 15:25:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Benim 105lvl son glaiveli ( crit14) ve 3 tane son armor itemli (+7) setim var ve charım ff.Beni bile kesmeye zorlanırlar iken bu charı 5 skillde kesebilirler denmesi saçma.Ölmez 5 skillde falan bu char

• güzel olmuş gene dogi sanırım benimde tanıtım açma vaktim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

güzel olmuş gene dogi sanırım benimde tanıtım açma vaktim geldi

Ac ama Beni geçemezsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

güzel olmuş gene dogi sanırım benimde tanıtım açma vaktim geldi

Ac ama Beni geçemezsn

107 lvl ım şu an 110 oluyum bende öle koyucam...
  • Karakter ekranındaki statlar bufflu halimi ?
  • Nev divine ile pvp videonuz varsa buraya koyabilirmisin?
    Char mükemmel bu arada.
  • Hocam car mukemmel otesı ^^ goz alıcı ıtemler 110 lvl de ff bende ılkkez 110 ff blade gordum cok emek verılmıs car
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.