Şimdi Ara

BillaBonG*Gaia- [110] Yeni Hali # [TanıTım]~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BillaBonG*Gaia- [110] Yeni Hali # [TanıTım]~

- Char Lv ~ Server ~ Nick : Gaia,,BillaBonG,, Lv 110.

- Build ~ Full str Blader.. Fire,Cold,Bicheon.

TanıTım :
    Serverin Kralı olarak bilinen ilk 110 blader'ı. Pvp de Yatırabilen Tek char New_Divine

Silah

iTem

Skil

Stat [c]

~YORUMLAR~?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 30 Haziran 2010; 13:19:03 >

• Maşşalah harika char eline sağlık :)
  • her zamanki gibi süper yapmışın charını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-X

her zamanki gibi süper yapmışın charını :)

Aynen.Çok güzel char
  • maşallah dielim inş bizimde böle çarımız olur
  • Güzel Char Allah Sahibine Bahışlasın 41 kere Maşallah
  • Paranın gözü çıksın

Ayrıca char çok güzel ,emeğinize sağlık :)
  • Hocam blader charı ne ara 110 yaptın. Maşallahı var ağzım sulandı
  • Tbrkler emeğe saygı:)
  • Charın çok güzel ama itemlerindeki parry ratio değerini yüksek tut
  • Hayırlı olsun gördüğüm 110lv olan tek blader sensin Charın pwp videosu varsa koyar mısın bi şu 110 batırını görelim...
  • T.ederim Herkeze. Öneriler ve yorumlar dikkate alınıo

Bu arada,charı kimse kesemiyo.. Yok Force nuker keser yok o keser bu keser Diye yorumLar yapmayn cok sacma bu.. Keser diosanz 0 dan kasar seti dizer skiller fuller karsıma cıkıp kendinz kesersnz

Yorumlar için tesekkürLer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 30 Haziran 2010; 19:39:24 >
  • bi ara bırakcan diye bişey duymuştum yeniden mi başladın :))
  • nazar ettirecen chara yahu blade ve shield e +2 adv eklenirse dadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

T.ederim Herkeze. Öneriler ve yorumlar dikkate alınıo

Bu arada,charı kimse kesemiyo.. Yok Force nuker keser yok o keser bu keser Diye yorumLar yapmayn cok sacma bu.. Keser diosanz 0 dan kasar seti dizer skiller fuller karsıma cıkıp kendinz kesersnz

Yorumlar için tesekkürLer

İyi,güzel,hoş char lakin kesilmeyecek char da değil abartma...

Bu milletin kendi karakterlerini öve öve bitirememelerini anlayamıyorum,bırak da onu dışardan gözlemleyenler söylesin.Asıl senin böyle sözler sarf etmen çok saçma.

''Charı kimse kesemiyo..''

Abartıyorum evet. Char kas qec karSıma Nden abarttıgımı görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

force-light-cold nuker , maksimum 5 vurusta bitirir seni

force light cold nuker sahibiyim.(lv100) aynı bu char kadar item yapmadan kesemez o buildde.
  • Oldukca güzel bir chrecter yapmışsın tebrikler. Skilleri olsun itemleri olsun gerçekten çok güzel. Gel gelelim bunu sende bilirsin aslında bu oyunda kesilmeyecek char yoktur. Örnek vermek gerekirse seninki kadar olmasada epey güzel bir glavie charım var. 98 LvL ken Samarın önüne çağırıyordum global atarak pvp yapmak isteyenleri eee charımıza güveniyoruz ya : ). Elimde +10 Glavie var halende onunla kasıyorum zaten. Neyse arkadaşın teki geldi elinde +16 2H Sword warrior tek atıp geçmişti. Benide LvL imde o ana dek ilk kesen o olmuştu. Demek istediğim oyunda bazı abartı itemlar, charlar, durumlarla karşılaşılabiliyor. Neyse lafın kısası dediğim gibi chrecterin güzel, 110 da olmuşsun. Artık oyunun zevkini almaya başlarsın : ). Hayırlı geceler ...
  • asıl siz abarttınız adam diyor ki ben charıma güveniyorum yatıramıcağı kimse yok aksini ispatlayan varsa geçsin karşıma açsın charını ondan sonra konuşsun diyor!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

quote:

Orijinalden alıntı: yib

asıl siz abarttınız adam diyor ki ben charıma güveniyorum yatıramıcağı kimse yok aksini ispatlayan varsa geçsin karşıma açsın charını ondan sonra konuşsun diyor!!!!!!!!!!!!!!!!

Aynen öle. Böle konular actıktan sonra bu sekilde elestirilere alıstım ben :)

Hayatında Bu sekilde charları sadece Bnm actığım konularla görenlerin Bu sekilde yorum yapması hatta charı bırak yazımı bile eleştirmesi halk dilinde kıskanclık.

Tekrar söylüyorum,, Ben charı oyunda yapabilceklerini görügüm icin abartıyorum! oyunlada kafayı yemedim. Gaiada oynayan Saygın bir Oyuncu Ne demek istediğimi Gayet iyi anlar..
    Acıkca belirtiyorum 1 vs 1' de charı kesen Suana kadar yok. Aksini idda edenede ; Char kasıp karsıma cıkmasını öneriyorum,Baskası Kesemiyor gel sen kes.

Yönetici geldiğinde gereksiz yorumlar silinicektir..

bakıyomda Gaia da dewam gaLiba :)

Gaia da sevilen bir kişidr kendisi :)

sen bırakcam dememiş miydin oyunu :)

Sna Kolay gelsin Gaia da :)

• adam serwerdaki herkesle vs atmış konuşuyor beyler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.