Şimdi Ara

'Bilmediğiniz araçlar hakkında atıp tutmayın' muhabbeti. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj appıah

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

quote:

Sadece hyundai değil benim 1.3 astramın gittiğini kimseye inandıramadım.........

siz 0-100 9 saniyede çıkıyodunuz () galiba forumda baya eleştirilmişti hatta yeni astra j konusuydu yanılmıyorsam belki o yüzden inanmamışlardır

Ne içtiysen bende ondan istiyorum......
    Benim opel astra h 1.3 cdti ve hiçbir zaman öyle bir iddaam olmadı.....

http://forum.donanimhaber.com/m_40232138/mpage_2/tm.htm

Lafımın yine arkasındayım bayır aşağı demişim bizim oralarda sağlam yokuşlar var gaziosmanpaşa tepede olması nedeniyle ama sen konuyu eksik söyleyip dalga geçme peşindesin....

• Hyundai'ye teneke diye dalga geçenlere uyuz oluyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece hyundai değil benim 1.3 astramın gittiğini kimseye inandıramadım.........

siz 0-100 9 saniyede çıkıyodunuz () galiba forumda baya eleştirilmişti hatta yeni astra j konusuydu yanılmıyorsam belki o yüzden inanmamışlardır

Lafımın yine arkasındayım bayır aşağı demişim bizim oralarda sağlam yokuşlar var gaziosmanpaşa tepede olması nedeniyle ama sen konuyu eksik söyleyip dalga geçme peşindesin....

hafif eğimcikler sağlam tepeler olmuş vay be

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hala neyin peşindesin mesajmı kasmaya çalışıyon, bayır aşağı diyince insanın aklına ne geleceği beni ilgilendirmez şüphen varsa gel beraber bir 0-100deneyelim o bayırlarda. Muhabbetin döndüğü noktaya bak.......

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hala neyin peşindesin mesajmı kasmaya çalışıyon, bayır aşağı diyince insanın aklına ne geleceği beni ilgilendirmez şüphen varsa gel beraber bir 0-100deneyelim o bayırlarda. Muhabbetin döndüğü noktaya bak.......

aynen ben mesaj kasıyorum bügünlük bu kadar yeter bayırda sana iyi uçmalar (dikkat et bayırda kanatlanıp uçma)

• pkk ya destek veren fransızların boktan araçlarını kullanacağıma hyundai kullanırım daha iyi.

Örnek: 206 nın kapısını kapatınca teneke sesi geliyor

FRANSIZ MALI İSE 1 KM UZAK DUR...ÜLKEMİZE DİL UZATAN HAİNLERİN MALI NEDE OLSA :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernaltr -- 15 Ağustos 2011; 14:07:26 >
  • forumda bmw m6 ile porsche 911 i bir tutan,nissan GT-R ile veyronu bir tutan adam''lar'' var.bunun gibi daha çok şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citroxsara

hepsini geçtim geely ile volvonun kalitesine aynı denmesi çok komiğime gidiyor firmanın hisseleri satılmış olabilir hatta komple bile alınmış olabilir ama geely geely volvo volvodur kalite aynı olsa volvoyu kim ne yapsın ?

Buralarda bir eleman türedi geçenlerde,Geely modellerinin üzerine Volvo logosu koyup satıyorlara kadar getirdi lafı.

Tata Motors Jaguar ve Land Rover'ı satın aldı kimse kalite düşecek vs bişeyler demedi.Veya Range Rover Tata'nın bir modelinin Range Rover logolu araçlarıdır tarzı saçmalamadı.

Özellikle Volvo'ya kıl olan çok üye var burada.Çinlilere satılınca herkesin derdi oldu.Varsa yoksa bu forumdakiler Volvo'ya laf çarpmaya çalışıyorlar.Ne dertleri varsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dis gorunuse gorede yorum yapilabilir

İlla surmek sart degil bence

dış görünüş kişisel zevke hitap ettiği için göreceli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

quote:

hepsini geçtim geely ile volvonun kalitesine aynı denmesi çok komiğime gidiyor firmanın hisseleri satılmış olabilir hatta komple bile alınmış olabilir ama geely geely volvo volvodur kalite aynı olsa volvoyu kim ne yapsın ?

Buralarda bir eleman türedi geçenlerde,Geely modellerinin üzerine Volvo logosu koyup satıyorlara kadar getirdi lafı.

Tata Motors Jaguar ve Land Rover'ı satın aldı kimse kalite düşecek vs bişeyler demedi.Veya Range Rover Tata'nın bir modelinin Range Rover logolu araçlarıdır tarzı saçmalamadı.

Özellikle Volvo'ya kıl olan çok üye var burada.Çinlilere satılınca herkesin derdi oldu.Varsa yoksa bu forumdakiler Volvo'ya laf çarpmaya çalışıyorlar.Ne dertleri varsa...

@nogretse adlı elemanı diyorsun herhalde

http://forum.donanimhaber.com/m_51615701/mpage_1/key_/tm.htm

• ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

quote:

@nogretse adlı elemanı diyorsun herhalde

http://forum.donanimhaber.com/m_51615701/mpage_1/key_/tm.htm

Yok emgrandı diyor heralde..

• Nogretse icin demiştim ama emgrand'ıda okudum o daha beter çıktı.Onunda iddiası Geely fabrikasında volvo üretildiği ile somut bilgisi yokmuş ama kendisi bizzat biliyormuş. Nereden biliyorsa artik :D Yani böylelerine zaman ayırıp yazdıklarını okumaktan dolayı kendimden soğudun resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

İnsanlar emeginin karsılıgı kazandıgı paralarla arabalar alıyorlar
    sonra veledin biri,babasının abisinin arabasını kendinin gibi gösteren biri,
    dedesinin babasının hediye ettiği aracı kullanan biri v.b'leri
    cıkıp diyecek ki;
    -fransızlar çöp
    -japonlarda sadece motordan olusuyor(onu da kabul etmeyenler de var)
    -koreliler uçan teneke
    -çinliler zaten geç...

Ben araç alırken mesela dış tasarıma bakarım önce.
    kore menşei bir pıck-upa biniyorum.
    Alırken ilk dış tasarımına ok.dedim sonra takasda gayet iyi teklif aldım,iyi indirim aldım
    sonra 3yıl bakım hediye ettiler,
    arka kabini hediye ettiler,biçok donanım zaten vardı kendimce ölçüp biçip aldım.

Geldim buraya Cihanair arkadaşım hocam çok çirkin dedi
    Farklı tasarım araçları severim bu da bazı hatta cogu arkadasıma çirkin gelebilir.

Başka bir arkadaşım ise malzeme kalitesi iyi degil,ön konsol asimetrik dedi.
    Malzeme kalitesi 2003Bora ile üç aşagı beş yukarı aynı benim gözümde
    ön konsolunda sürücüye dönük olması ise bnm hoşuma gidiyor.

Böyle kritikler yapan arkadaşlara sözüm asla yok ama sıpanın biri gelip
    o ne biçim isim
    kore malı değil mi işte
    dediğinde ise hiç sallamıyorum.

Bu yüzden dış tasarım hakkında konusacaksanız araca önce bakın.
    iç mekan kalitesi hakkında konusacaksanız gidin içine oturun,
    motorundan bahsedecekseniz test edin,
    dökülüp dükülmeyecegini söyleyecekseniz uzun süreli aracı kullanmış
    malını övmeyen,objektif araç sahipleri ile diyologa geçin
    sonra burda ahkam kesin.

İki örnek vereyim herkes Taner abi,Haluk abi ve bikaç arkadaşım var
    onlara karşı gayet saygılı neden?Bu arkadaşlar emegin kıymetini biliyor
    araba arabadır nsanlarla sidik yarısına girmenin manası yok.

Bahsini ettiğin pickup konusunda ARAÇDAŞ kişileriz

Buradan yapılan yorumlar genelde olumsuz

Aracım ile gittiğim yerlerde incelemek isteyenlere aracı açıyorum hatta kullanmak isteyen oldu kullandılar.

Belki 10 dan fazla kişi aracımı inceleyip test sürüşü yapmıştır,Arkadaş çevremden ben aldıktan sonra 2 arkadaşım daha aldı kullanıyorlar

Aracımı inceleyipte malzeme kalitesi ya da aracın genel kaidesi hakkında olumsuz yorum yapan olmadı

Malzeme kalitesi kötü derken neye göre?

D sınıfı bir araca biniyorsanız evet kötü

Ama c sınıfındaki araçlar ile kafa kafaya plastik kalitesi var aracın aksini iddia edeni buyur ederim

Bugün piyasada 1.6 motor,manuel şanzımanlı,105 hp civarındaki ticari araçları 44-45 bin tl'ye insanlara satıyorlar

Aracımda 2.0 motor,141 hp ve tiptronik şanzıman,makassız 5 noktadan bağlantılı süspansiyon mevcut

Bu motor gücünü ve dizel otomatik ikilisini 37 bin tl'ye satın aldım

Eleştirilere açığım olumlu ya da olumsuz hiç farketmez

B sınıfı araçların 40 bin tl civarında satıldığı otomobil piyasasında bu araç harika...

• @fatih,
    senin araç arka kabinle 45bini geçti son zamlarla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

@fatih,
    senin araç arka kabinle 45bini geçti son zamlarla..

Satışlar çok iyi geçen serviste sordum
  • quote:

quote:

sübhanallah ibretlikmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: silverado

evet senin renault 21 veya aracın her neyse onu kesin yapar

renault 21 nereden çıktı yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

pkk ya destek veren fransızların boktan araçlarını kullanacağıma hyundai kullanırım daha iyi.

Örnek: 206 nın kapısını kapatınca teneke sesi geliyor

FRANSIZ MALI İSE 1 KM UZAK DUR...ÜLKEMİZE DİL UZATAN HAİNLERİN MALI NEDE OLSA :

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: silverado

evet senin renault 21 veya aracın her neyse onu kesin yapar

renault 21 nereden çıktı yaa

silverado nun r21 i var diye hatırlıyorum veya r21 almak istiyordu öyle bişey

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.