Şimdi Ara

'Bilmediğiniz araçlar hakkında atıp tutmayın' muhabbeti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcan.

eac bence bu tavırlarla boş insanlara haddini bildirmiş olmuyorsun , onları fanatikliğe daha da yaklaştırıyorsun , her konuda haksızsız demiyorum ama , geely , chery , hyundai gibi araçlar günümüzde sana belki kalitesiz geliyordur , belki tipsiz , ama o firmaları kötü niyetli , insanları %100 kazıklamaya çalışan firmalar olarak görmekten vazgeçmelisin bence , herkes zengin olmayabilir , bu firmalar da o kesime hitap ediyor , bütçesi kısıtlı olan insanlara yeterli donanım ve güvenlik sunabilen araçlar yapmanın peşindeler belki (hyundai bu aşamadan sıyrıldı sayılır şu günlerde) , firmalara olan önyargından dolayı o marka araçları kullananlara da hoşgörüde bulunmuyorsun gibime geldi ondan böyle söylüyorum..

Hyundai gibi bir markayı asla Çinli üreticilerle kıyaslamam.
    Hyundai bugün çok ileri bir noktada onlara göre.
    Ama benim derdim, Hyundai'yi ilah ilan eden insanlar.
    Adam foruma 5 puntoyla "VW ALMAYIN HYUNDAİ ALIN" yazıyor.

Daha önce de bu foruma yazdım. Hyundai markası Fransızlardan sonra gelir.
    Aksini iddia eden ıspatıyla gelmelidir.

Ayrıca yazdıklarıma karşın şahsıma çok ağır hakaretler yapıldı bu forumda.
    Ben kimsenin şahsına hakaret etmedim.

• zaten yazdıklarından belli oluyor kesinlikle seviyeli ve bilgili birisi olduğun fakat bazen o fanatiklerin yüzünden markayı da aşağılamış oluyorsun o yüzden biraz daha dikkatli olmanı beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eac

quote:

eac bence bu tavırlarla boş insanlara haddini bildirmiş olmuyorsun , onları fanatikliğe daha da yaklaştırıyorsun , her konuda haksızsız demiyorum ama , geely , chery , hyundai gibi araçlar günümüzde sana belki kalitesiz geliyordur , belki tipsiz , ama o firmaları kötü niyetli , insanları %100 kazıklamaya çalışan firmalar olarak görmekten vazgeçmelisin bence , herkes zengin olmayabilir , bu firmalar da o kesime hitap ediyor , bütçesi kısıtlı olan insanlara yeterli donanım ve güvenlik sunabilen araçlar yapmanın peşindeler belki (hyundai bu aşamadan sıyrıldı sayılır şu günlerde) , firmalara olan önyargından dolayı o marka araçları kullananlara da hoşgörüde bulunmuyorsun gibime geldi ondan böyle söylüyorum..

bakın hyundai yi her geçen gün kendini geliştiriyor ve iyi seviyelere geldiler gercekten ama; su durumda 50 bine cceed satıyorlar şimdi 50 bine bi honda vw toyota opel renault alabiliyorken hundayi birazcık arka planda kalıyor ama bu araba ne olursa olsun kötü oldugunu bende kabul etmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

quote:

bakın hyundai yi her geçen gün kendini geliştiriyor ve iyi seviyelere geldiler gercekten ama; su durumda 50 bine cceed satıyorlar şimdi 50 bine bi honda vw toyota opel renault alabiliyorken hundayi birazcık arka planda kalıyor ama bu araba ne olursa olsun kötü oldugunu bende kabul etmiyorum...

Katılıyorum.

• Kim ya o vw almayin

HURDAİ

Alin diyen

:::))))
  • quote:

quote:

Sn. eac
    Size hak veriyorum sıklıkla FANATİK'leri kızdıracak konular açmanız konusunda.
    Ben de açtıları sempatizan konularda hakettikleri düzeyde kendilerini eleştirmeye, objektif, akla mantığa uygun yorumlar yapılması konusunda telkinlerde bulunmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ancak yönetim tabi her zaman müsade etmiyor. Ve fanatiklere söz geçirebilmenin; ya da şöyle söyleyim aklın yolu birdir gerçeğini anlatmanın pekte kolay olmadığını gördüm. Benden size nacizane tavsiye sallayın gitsin. Ya da en kısa süre içerisinde bir deve ve hendek bulmak sizin için daha müsbet olacaktır.
    Saygı ve selamlar.

• :) araba konusu hadi neysede , eğer piyasadaki herhangi bişey hakkında fikrim olması için illa kullanmam gerekiyorsa , baştan söyleyim ben yokum arkadaş.
  • İncelemediğim araba konusunda yorum yapmam.

Arabalar hobimiz ve bu forumun ortalama bilgi seviyesi kaliteyi algılayabilcek düzeyde.

Geely ile Vw'nin farkını anlayabiliyoruz, sonrada bilmeden konuşma hiç sürdünmü?
  • İnsanlar emeginin karsılıgı kazandıgı paralarla arabalar alıyorlar
    sonra veledin biri,babasının abisinin arabasını kendinin gibi gösteren biri,
    dedesinin babasının hediye ettiği aracı kullanan biri v.b'leri
    cıkıp diyecek ki;
    -fransızlar çöp
    -japonlarda sadece motordan olusuyor(onu da kabul etmeyenler de var)
    -koreliler uçan teneke
    -çinliler zaten geç...

Ben araç alırken mesela dış tasarıma bakarım önce.
    kore menşei bir pıck-upa biniyorum.
    Alırken ilk dış tasarımına ok.dedim sonra takasda gayet iyi teklif aldım,iyi indirim aldım
    sonra 3yıl bakım hediye ettiler,
    arka kabini hediye ettiler,biçok donanım zaten vardı kendimce ölçüp biçip aldım.

Geldim buraya Cihanair arkadaşım hocam çok çirkin dedi
    Farklı tasarım araçları severim bu da bazı hatta cogu arkadasıma çirkin gelebilir.

Başka bir arkadaşım ise malzeme kalitesi iyi degil,ön konsol asimetrik dedi.
    Malzeme kalitesi 2003Bora ile üç aşagı beş yukarı aynı benim gözümde
    ön konsolunda sürücüye dönük olması ise bnm hoşuma gidiyor.

Böyle kritikler yapan arkadaşlara sözüm asla yok ama sıpanın biri gelip
    o ne biçim isim
    kore malı değil mi işte
    dediğinde ise hiç sallamıyorum.

Bu yüzden dış tasarım hakkında konusacaksanız araca önce bakın.
    iç mekan kalitesi hakkında konusacaksanız gidin içine oturun,
    motorundan bahsedecekseniz test edin,
    dökülüp dükülmeyecegini söyleyecekseniz uzun süreli aracı kullanmış
    malını övmeyen,objektif araç sahipleri ile diyologa geçin
    sonra burda ahkam kesin.

İki örnek vereyim herkes Taner abi,Haluk abi ve bikaç arkadaşım var
    onlara karşı gayet saygılı neden?Bu arkadaşlar emegin kıymetini biliyor
    araba arabadır nsanlarla sidik yarısına girmenin manası yok.

• incelemeden, araştırmadan, tabii ki her aracıda test edecek imkan olmadığından ön yargılı olmamak lazım.
  • Emek..

Babanın parası ilede almış olsan kıymetini bilmen gerek. Bu aracı babamla beraber karar vererek aldık, Sağolsun araba işini tümden bana bırakmıştır, ben ne dersem onunda %90 kafasına yatar ve onu yaparız.Parasını babam öderse bende mutlaka Kasko'sunu öderim.Ödemeliyim.Arabayı babamdan fazla kullanıyorum, kendi yaşımdaki insanların araba kullanmalarını görünce benmi uyuşuğum onlar mı aptal diyorum.

Emek. Her insan çalışmalı, öğrenciyse yazın çalışmalı , alın terinin değerini bilmeli .

Alın teri akıtarak 10 lira kazanmış birisi bile başkasının alın terine saygı duyar eğer aklı başında ise.

Burda alın teri dökerek kazandığımız paralarla aldığımız arabalarımız hakkında, üstelik bu kadar bilinçli insanların içinde,arabasını hobi edinmiş insanların içerisinde , Yine aynı kişilerin araçlarına 'teneke', 'kağnı', 'tipsiz', kağıt demek yanlış.

Kaportası güven vermiyor, tasarımını pek hoş bulmuyorum, biraz performansı zayıf gibi söz öbekleri kullanmak çok daha doğru ve bilgi seviyesinide gösteriyor, Zira bu cümleleri kullananlar altını dolduruyorlar genelde.

• Bilmeyen atıp tutuyor,bilen de fanatiklik yapıyor.
  • O zaman forumda ferrari porsche konuları açılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Bilmeyen atıp tutuyor,bilen de fanatiklik yapıyor.

Gerçekten bilen fanatiklik yapmaz eer bildiği sadece tek markadan ibaret değilse. : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Bilmeyen atıp tutuyor,bilen de fanatiklik yapıyor.

Gerçekten bilen fanatiklik yapmaz eer bildiği sadece tek markadan ibaret değilse. : )

Tek temennimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dis gorunuse gorede yorum yapilabilir

İlla surmek sart degil bence

dimi audiler mesela hepsi birbirinin aynısı

Benim icin audiler hep ayni zaten a1 neyse a8 de ayni sonucta audi :::))))

Ama tip cok kotu arabalar var onlar hakkinda yorum yapmak icin illa binmeye gerek yok

Mesala nissan juke

Ssyong

Reno KALASO::)))

Eski kasa seat toledo

Eski kasa megane hb

çin malı çin malıdır rpc yazsanda kalite ortada

• Gereksiz bir konu başlığı olmuş
  • 18 Yaşındayım daha 4 binde temiz bi Dacia Sanderom var.Allah herkese en ıyısını en hayırlısını nasip eylesın.Herkes elındekının kıymetını bılsın,boş tartısmalara gırmesın.Bana gore de su an Dacia cok ıyı ama tutupta bi poloyla corsayla kıyaslayamam tabi.O tartısmaya gıren fanatıkler biraz hayatta bı yerlere gelme hırsı olan ınsanlar dıye dusunuyorum.Aslında ınsanları yanlıs bılgılendırmek amacıyla degılde kendini önemlı hıssettırmek için cahillikle yazıldıgını düşünüyorum.Dünya malı dunyada kalacak herkes eli boş ayrılacak.Elımızdekılerın kıymetını bılelım bana gore guzel olan sana gore guzel olmayabılır.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çok Sarhoşum Gel Beni Al -- 14 Ağustos 2011; 1:09:57 >
  • Sadece hyundai değil benim 1.3 astramın gittiğini kimseye inandıramadım.........
  • Çok merak ediyorum cihanair ve hyundai motor company 'i neden sadece marka bazlı başlıklarda fanlık yaparken görüyoruz sadece.ya da araç seçimi başlıklarında yine fanlık yaparken görüyoruz

Neden bir Ayrton Senna başlığında yoklar.
    Neden tork,beygir ve rpm ilişkisinin anlatıldığı başlıkta yoklar.
    Neden bir disk seçimi yay seçimi jant seçimi başlığında yoklar.

Nedir yani bu arkadaşların bilgi birikimleri sadece fanlık yaptıkları markalar kadar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.