Şimdi Ara

Bilo'nun Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tarih 13 Mart 1999

Pezo Maho'nun gamyonunda İstanbıl'a doğru hareket ediyik. Yollar gelir, geçir. Sonunda İstanbıl'a variyig. O sırada namıssız Maho pezosu görevinin bu kadar olduğini söylir ve beni bırakıp gidir itoğlu koskocam şeherde. Bohçam ile tek başıma kalirem. Ne yol bilirik ne iz. Yoldan bi garıya sordum;

-Veyyy bacım nirdeyiz biz lo?
    -Mağaranızı mı kaybettiniz beyefendi?
    -Beyefendi deel bacıım Bilo.

Söylemedi sualıma cevap nomıssız. Salına salına gitti. Zaten heç gözüm tutmamıştu bu evradı. Bilmir nerede yaşadığını. Cehelat kötü bir şey tabii. Neyse; sırtladım omuzuma bohçamı, çuvalımı. İlerliyim. Köyümüzdeki gibi evradlar yok burda. Völla ne yalan sölim ilk defa canlı bacak görim ha. İçim bi fena oldu. Ayıbtır sülemesi, köydeyken hep komşu gızı Cabbariye'yi dikizlerdim. Bir göstermedi bana bocağını nomıssız. Buralar heç benzemir köyüme. Erkekleri bilem farklı ha. Köydeki hanzolar gibi deel.

Völla artık ben de şeherle olmuşem. Medeniyet görmüşem. Bu arada bir İstanbıl ervadı gördim. Usulca sokuldum yanına;

-Selamunayküm bocım.
    -Ne bacısı ulan hanzo!
    -Vıyy! Bacım sen erkek misin?
    -Hala bacı diyor hanzoğlu hanzo!
    -Bacım teesüf ederim. Ben hanzo deelem. Medeniyet görmüşem.
    -Ulan bas git s*kerim medeniyetini. Öküz müdür nedir ya!

Dödi bana. Bide bana hanzo dir ha. Allah'ın medeniyet görmemiş canavarı. Hiç vörmedim bozuntuya. Şeherli kimliğimi kaybetmedim anlicanız.

Akşam oldu. Açlıktan karnim ağrir. Bir tükana girdim. Kuru/pilav ikram ettiler sağolsunlar. Zıkkımlandım. Sonrasında çıkarttığım gaz da cabası ha. Üle büle deel ama. Ben bile rahatsız oldum yoni. O derece.

Neyse; "Allah razı olsun ağalar" dödim ve tam çıkacakken;

-Durun beyefendi.
    -Beyefendi değil kurban Bilo.
    -Bilo Bey, yediklerinizin parasını ödemeyecek misiniz?.
    -Kurban heç param yok. Yemeği yirken porayla dimediniz?
    -Kafa mı buluyosun ulan hanzo?
    -"Kurban ben hanzo deelem. Medeniyet görmüş, ışık hızıyla batılılaşan bir göncim." dödim. Hiçbir şey dömedi. İki tane yumruk attı nomıssız. Ben de kanlar içinde yerde yatim ha.

"S*ktir git ulan hıyar! Medeniyet görmüşmüş. Öküzzz!" dödi baa.

Yerde kanlar içinde böni gören İstanbul evradı koluma girdi. Koldırdı beni. "Bir şeyiniz var mı beyefendi?" dödi. Medeniyet görmemiş ayı tükan sahibi dişlerimi döktüğü için "Beyefendi deel bocım Bilo." döyemedim. Sonra da "Kalacak yeriniz var mı? dödi. Hayır anlamında salladım kafamı. Evine götirdi beni. E deyanamadı vehşi cezibeme.

Völla günlük, bu evradda da bir bacak var ha. Üle büle değel. Hemşireymiş evrad.

-"Çok yoruldum Bilo. Duş alıp hemen ilgileneceğim yaranla." Dödi. Völla şuan duş alir nomıssız.

Ve hatun çıkmiştir duştan ha. Saat de 23:59 olmiştir. Yani günün sonu gelmiştir. Eminim hepiniz gece yaşayacağım fantazileri bu satırlarda okumayi istirsiniz. Ama yook. Onu da yörın yözarım. Prensip gereği.

Töhmin üderim ki şuan hepiniz yerimde olmak istirsiniz. Dödiğim gibi; evrad da süper ha! Sadece şans dileyin baa kırrolar. Heydi iyi geceler.

Not: Yazı can sıkıntısı nedeniylen tarafımdan yazılmıştır.
    Not 2: Gerçek kişi ve kurumlarla hiçbir alakası yoktur. Tamamen hayal ürünüdür.
    Not 3: Tüm hakları saklıdır. (ç)Alıntı yapılmadan önce izin almanız hukuki ve ahlaki bir gerekliliktir.
    Not 4: Umarım yüzünüzü bir nebze de olsa güldürebilmişimdir. Olumlu/olumsuz hertürlü yoruma açığım.

İyi forumlar.

• devamını yarın bekLiyorum kardeş tebrik ederim güzeL çaLışma fakat şiveLeri fazLa abartmaman düşüncesindeyim..

Emeğine sağLık.
  • @NeqaTiveLe_;
    Hocam doğru bazı yerlerde gereksiz şive yaratma çabasına girmişim. Bir sonrakinde düzeltirim inşallah bu durumu.
  • şüpem yok zaten gayet güzeL okurken oLayı yaşadım sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.