2022'den beri piyasaya badozlama giren birisi olarak toplayabildiğim kadar mal topluyorum bankamda hiç para yok neredeyse ve tüm para borsalarda duruyor. Beni enflasyona karşı koruyacak çeşitli IT ve AI temelli projelere yatırım yaptım ve korumakla kalmadılar aynı zamanda değer kazandırdı. Şimdi sırada ki hedefim RWA ve boşta sağda solda ucuz kalan türev piyasası ve AI tokenlarını toplamaya devam etmek. Sepetimi yüksek kazançlara giriş yapmaya başladıktan sonra açıklamayı düşünüyorum belki açıklamam. Kasa şu an yükselmeye devam ediyor. Fazla yer değiştirmeden veya al-sata girmeden uzun zamandır beklediğimi belirtmek isterim. Meme coinler, spor ve espor alanı, gizlilik, IT ve AI, madencilik, defi ve metaverse tabanlı projelere yeterince yatırım yaptığımı düşünüyorum burası hazır. Sırada ise çok geç olmadan RWA'lara yayılmak. Aynı zamanda radarımda meme coin kılığında olan AI'lar var :) Piyasa hala alt coinler için ucuz. Fakat çok sürmeyecek. Asimetrik risk alarak bu risk ile yükselmek hedefim. Sepetimde saçma sapan coinler kadar bir o kadar sağlam coinlerde var. Peki en olumlu senaryoda ne yapacağım? Cevap çok basit, meme coinler, AI'lar bunun gibi çoğu şeyi satıp tamamen 1-2 sene sonra bitcoin ve altına geçeceğim ve belki birazda daha iyi L1 projelerinde dururum. Peki her memecoine para mı bastım? İlk girdiğimde evet metaverse, defi gibi coinlere para basıp kaybettiğim oldu fakat kazandığımda oldu. Şu an ise çok yüksek değerlenebileceğini düşündüğüm ama kısa vadede elden çıkarılabilecek birkaç adet memecoinler de tutuyorum. Onları zaten pumpla satıp çıkma peşindeyim. Fakat gözümde artık dayak yiye yiye her memecoine yatırım yapılmayacağını gördüm. Memecoinlerde olan bu şenlikte uzun sürmeyecek. Fakat IT ve AI tabanlı projelerde sağlamlık olursa ne yaparım? Uzun süre tutarım. Piyasanın büyüyeceğini düşünüyorum ama bu büyüklük artık bizim gibi yamyamlarla değil kurumsallarla olacak. Çoğu saçma sapan memecoine gidip yatırım yapmayacak hatta neredeyse hiçbiri diyebilirim. Yüksek kar getirisi ve sağlamlık neredeyse kısaca kalite neredeyse oraya odaklanacaklar. Hiçbir paralı telegrama üye değilim ve olmayı düşünmüyorum buralara para vereceğime giderim ilk 100'de herhangi bir kripto paraya o parayı gömerim daha iyi. Coin vereceğiz paralı gruplara çeken insanlara çok inanmayın alayı kolpa sıkıyor bilinen coinleri veriyorlar. Yatırım tavsiyesi değildir, ben hiç kimseyim, beni dinlemek zorunda değilsin aynı zamanda kârından veya zararından da sen sorumlusun. Konuda yazmış olduğum herhangi bir yorum yatırım tavsiyesi kapsamında değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 4 Aralık 2024; 1:5:34 > |
Zero'nun Kripto Boğası Çalışmaları - Günlükleri
-
-
kılsız forum üyesi kâr oranı.
lütfen boy, bench, maaş, kâr, kıl, kız oranınızı paylaşır mısınız?
bir de ailenizdeki herkesin TC kimlik numaraları, ikamet adreslerinizi alalım
hepinizin telefon numaralarınızı, kullandığınız operatörleri, yazın.
son olarak da mail adresleriniz ve şifrelerinizi alayım.
banka hesapl şifrelerinizi ve kimlik fotokopilerinizi göndermeyi de unutmayın.
bunlardan herhangi birini paylaşmayı reddedecek olursanız, size: "hayrola birader altı ütü bi soru sorduk yav sen de amma tuhafsın haaa, daha bi soruya cevap veremiyosan senden adam olmaz" diyeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam donumun kaç beden ve ne renk olmadığını sormadığınız için teşekkür ederim.
-
Bebeklerin çimenle imtihanı ayarında haber başlığı gibi konu açmışsın hocam
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maaş gelecek rwalar uçtu iyi mi? Rwa var Allahtan sepette.
Meme çok var diye ben de dün farklı birkaç coin aldım hocam. SEI,SAGA,ARKM. Daha önce de LDO ve EIGEN almıştım. Onlar iyi gitti.
-
RSR gitmiş en çok danışmanı SEC başkanı olacak diye
-
Avaxlarımı, türev coini için takas ettim pişman mıyım? Hayır.
Çok diplerde bir kerata buldum marketcapi yaklaşık 1 milyar dolara yakın. Elimde avax miktarı azdı 1 tane de yeni aldığım memecoini bu ürüne takas ettim.
Normalde bunu çok yapmam ama sepeti güncelleştirmem gerekiyor.
Avax gibi coinlerin 50x 100x yapmasını beklemek bence biraz hayale kaçıyor matematiksel olarak çok zor. 20 Milyar market cap var.
Yüklü miktarda aldığım diğer coinler duruyor.
Sahnede çok kendini göstermemiş ama boğada adından çok ses getirecek ürünler arıyorum.
Şu an piyasa ucuzken toplayabildiğim kadar toplayayım kafasındayım.
6-7 ay içinde burada çılgınlık başlayacak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Portföyün %10'u nakit hala biraz çekilme olur belki diye tutuyorum. Aldığım memelerin market capi küçük ve orta ölçekte olduğu için biraz da büyük olsun diye büyük almaya başladım.
-
Ben büyüklerden kaçıyorum artık.
Kaçmamın sebebi kârı az. Paramı korumak için zaten yeterli miktarda büyük hacimli memecoin ve projeli coinlerim var.
Şu an kafayı türev ve rwaya taktım. Tokenfi almıştım şu an 2.5 x yaptı gidiyor. Arkasında floki foundation var.
Bir tane rwa var gözüme kestirdiğim o bir türlü mexceye gelmiyor illa gate.io hesabı açtıracak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
PUUAHUAHAUHAHUAHAUA
Load ze korea fud
the economistMartial law in South Korea. Next, a constitutional crisis?https://www.economist.com/asia/2024/12/03/martial-law-in-south-korea-next-a-constitutional-crisisDömp eet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 3 Aralık 2024; 23:6:56 >
-
Ne olacak hocam aç gate hesabı gitsin. Hem paranı bölersen borsa batma vs. ihtimalinde daha az zarar görürsün
-
yeter la gece gündüz kıripto kıripto. la forum ahalisi bi yardım edin kıripto haramdır falan deyin ben tek başıma yürütemiyom kıripto düşmanlığını Amdulhamit yalnızlığına mahkum ettiniz kıriptocular at koşturuyo
Açacağım yakında. Şu maaş gelsin peşinden gideceğiz paranın.
Çok büyük paralar lazım bana hem de çok fazla...
-
karı oranını paylaş
Badem bıyıklı olup mersoya binmek haram mıdır?
-
paylaşamam, yalnızca whatsapp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ketoral şampuan ne işe yarar
- yemin töreni saat kaçta olur
- cevabı olmayan sorular
- deodorant kıyafete sıkılır mı
- viski diş ağrısına iyi gelir mi
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X